thumbnail

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie in 1 dag, plus alle begeleiding na het slagen

Stel je voor dat er één punt is waar je jouw vrachtwagen theorie binnen 1 dag kunt halen en waarbij je direct begeleid wordt. Niet alleen in de richting van een rijschool voor je praktijk, maar ook bij baanbemiddeling zodat je met de juiste papieren direct aan de slag kunt. En dat allemaal tegen scherpe tarieven, zodat je niet eerst flink moet sparen voordat je kunt beginnen.

Je hoeft het je niet meer voor te stellen, want je hebt Nu Vrachtwagen al gevonden wanneer je dit leest. Wij bieden je een vrachtwagen theorie cursus aan en zorgen ervoor dat we je ook verder begeleiden, zodat je de kosten direct terug kunt verdienen. Zo is het vrachtwagen rijden voor iedereen mogelijk. Ook voor het theorie examen voor de bus ben je bij ons aan het juiste adres!

Bekijk RV1 cursus Bekijk V2C cursus Bekijk V3C cursus

Ben je veel tijd kwijt aan de theorie voor de vrachtwagen?

Vrachtwagen rijbewijs theorie kan heel veel tijd in beslag nemen. Vooral omdat je het zelf waarschijnlijk niet op de beste manier aanpakt. Bij ons wordt ervoor gezorgd dat je de vrachtwagen theorie snel en gemakkelijk leert binnen een dag. Maar dat is niet alles. Wij leggen vooral de nadruk op de kwaliteit van de vrachtwagen theorie. Je hebt het namelijk niet alleen nodig voor je vrachtwagenbewijs, je hebt de kennis vooral daarna nodig wanneer je achter het stuur komt te zitten en de vrachtwagen zelf moet besturen.

Je vindt bij ons een cursus voor de vrachtwagen theorie in 1 dag. Onze cursisten zijn succesvol omdat wij gebruikmaken van onze ervaring en bewezen lesmethodes, waardoor de stof beter blijft hangen en je hiermee direct aan kunt schuiven aan je examen. En dat scheelt aanzienlijk op de tijd, zodat je veel eerder kunt beginnen met de rijlessen in de praktijk.

Onderdelen bij vrachtwagentheorie

Er zijn verschillende onderdelen voor de vrachtwagen theorie. Bij ons slaag je binnen één dag voor elk onderdeel. Het overzicht:

  • RV1: verplicht examen wanneer je rijbewijs C en D wilt halen
  • V2C: verplicht examen voor rijbewijs C1 en C met code 95
  • V3C: verplicht examen voor rijbewijs C met code 95

Aangezien je met onze cursus voor vrachtwagen theorie altijd binnen één dag slaagt en er geen wachtrijen zijn, kun je direct doorstromen naar de praktijklessen en vervolgens een werkplek.

Benodigdheden voor het theorie examen vrachtwagen

Het mooiste aan de methode is wellicht dat je helemaal geen boeken meer nodig hebt. Vergeet het ‘studeren’ of ‘blokken’ om je klaar te stomen voor de examens. Wij zorgen ervoor dat je alle persoonlijke aandacht krijgt, waardoor je alle stof met gemak tot je kunt nemen. Hierbij blijft de kwaliteit altijd voorop staan. Je hebt de vrachtwagen theorie niet nodig om te slagen voor je examen, je hebt het nodig om een goede chauffeur te worden en de regels te kennen tijdens het rijden op de vrachtwagen.

Wij bieden alle kennis en begeleiding die je nodig hebt voor het examen voor het vrachtwagenrijbewijs. Je hoeft dus geen boeken te bestellen of ander lesmateriaal: wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is en dat je binnen een dag alles leert wat je moet weten voor je theorie-examen. Ongeacht of dat de theorie voor vrachtwagen C, D of een combinatie is.

Belangrijke punten bij de theoriecursus vrachtwagen

Tijdens de theoriecursus voor de vrachtwagen is het belangrijk dat je uitgerust bij ons komt, zodat je optimaal kunt presteren en de theorie kunt leren die je tijdens de rest van je loopbaan nodig hebt. Wanneer je iets niet begrijpt of extra uitleg wilt, zorgen wij ervoor dat we klaar staan met de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt. Iedereen heeft een eigen tempo en een eigen manier van leren. Wij passen ons daar graag op aan.

Geslaagd voor de vrachtwagentheoriecursus

Het slagen voor de theoriecursus voor de vrachtwagen is een mooi moment, maar eigenlijk heb je er niet echt veel aan. Het is slechts de eerste stap in een lang proces. Wij hebben hier zelf alle ervaring mee en maken het daarom makkelijker voor je. Zo begeleiden we je richting de medische keuring, die verplicht is voordat je mag beginnen met de rijlessen.

Kom je door de medische keuring, dan helpen we je verder met het vinden van de juiste rijschool. Wij hebben een uitgebreid netwerk met uiteenlopende adressen en hebben afspraken met veel rijschoolhouders. Zo kunnen we een locatie bij jou in de buurt vinden of een rijschool die helemaal aansluit op jouw eigen manier van leren. Of je eigen wensen natuurlijk, wanneer je die hebt. Wordt de aanmelding bij de rijschool via ons geregeld? Dan krijg je standaard één rijles gratis. Daarnaast hanteren veel rijscholen korting voor de cursisten die via NuVrachtwagen.nl komen, omdat zij weten dat de theorie 100% in orde is.

Een baan na alle vrachtwagen theorie en praktijk

Nu je heel het traject doorlopen hebt, wil je graag aan het werk en geld verdienen. Maar je wilt niet zomaar ergens geplaatst worden op ritten waar je niets mee hebt. NuVrachtwagen.nl helpt je graag verder. Wij hebben contact met veel grotere vervoersbedrijven en binnen ons netwerk zijn er altijd mensen die goede chauffeurs nodig hebben.

Dat is waar je al een punt voor hebt: elk contact in ons netwerk weet dat wij onze cursisten opleiden met oog op de kwaliteit – en niet alleen voor het examen. Heb je nog geen cv opgesteld of weet je niet zo goed hoe je het beste een sollicitatiegesprek in kunt gaan omdat het de eerste keer is – of omdat je de baan echt heel graag wilt? Geen zorgen, wanneer je dit aangeeft, zorgen wij ervoor dat je alle begeleiding krijgt om die droombaan met twee handen aan te kunnen pakken.

Theorie examen vrachtwagen kosten

Je vraagt je natuurlijk ook af wat de kosten zijn voor de cursus voor vrachtwagen theorie. De prijs voor één examen kost 330 euro. Kijk vooral op de pagina’s van de verschillende examens, wellicht hebben we er een mooie korting op zitten. Indien je alle drie de examens in één keer inplant, betaal je slechts 750 euro. Dit is een flinke korting!

Waarom kies ik voor NuVrachtwagen.nl voor mijn vrachtwagen theorie?

  • Omdat jij je vrachtwagen theorie in 1 dag wilt halen
  • Omdat je de goedkoopste rijlessen na je theorie-examen wilt hebben
  • Omdat je graag baanbegeleiding wilt hebben
  • Omdat je niet te veel wilt betalen voor een cursus theorie voor de vrachtwagen
  • Omdat je wilt kunnen slagen zonder hiervoor boeken te moeten openen
  • Omdat je een complete aanbieder wilt die het volledige traject voor je regelt
  • Omdat wij actief zijn in heel Nederland

Nascholingscursussen voor code 95

Als je vrachtwagenchauffeur bent en dit beroepsmatig doet, heb je code 95 op jouw rijbewijs nodig. Hiermee bewijs je jouw vakbekwaamheid. Ook de nascholing cursussen voor code 95 kun je bij ons doen. Hier hoef je geen pakket voor af te nemen, je kunt losse lessen volgen. Indien code 95 vervalt en niet verlengd kan worden, mag je niet meer beroepsmatig op de vrachtauto rijden.

Slaag binnen één dag voor je vrachtwagentheorie!

Geen zin om te studeren in droge stof voor je vrachtwagen theorie? Als je wel aan het werk wil als chauffeur op een vrachtauto is onze cursus theorie voor de vrachtwagen de perfecte optie. Indien gewenst kunnen wij jou ook helpen met de medische keuring, de praktijklessen en het vinden van een baan. Je kunt via ons zo optimaal mogelijk beginnen met jouw droombaan.

Je kunt je via onze website gelijk aanmelden voor een van onze opleidingen. Heb je nog vragen? Je bereikt ons gemakkelijk per mail op info@nuvrachtwagen.nl. Je kunt ons ook bellen op 085 064 53 89. Uiteraard verstrekken we een succesgarantie: slaag je niet? Dan betaal je alleen de examenkosten en schelden we de rest kwijt.

WhatsApp chat