thumbnail

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie in 1 dag, plus alle begeleiding na het slagen

Stel je voor dat er één punt is waar je jouw vrachtwagen theorie binnen 1 dag kunt halen en waarbij je direct begeleid wordt. Niet alleen in de richting van een rijschool voor je praktijk, maar ook bij baanbemiddeling zodat je met de juiste papieren direct aan de slag kunt. En dat allemaal tegen scherpe tarieven, zodat je niet eerst flink moet sparen voordat je kunt beginnen.

Je hoeft het je niet meer voor te stellen, want je hebt ons al gevonden wanneer je dit leest. Wij bieden je een dagcursus vrachtwagen theorie aan en zorgen ervoor dat we je ook verder begeleiden, zodat je de kosten direct terug kunt verdienen. Zo is het vrachtwagen rijden voor iedereen mogelijk.

Bekijk RV1 cursus Bekijk V2C cursus Bekijk V3C cursus

Ben je veel tijd kwijt aan de theorie voor de vrachtwagen?

De theorie voor het vrachtwagen rijbewijs kan heel veel tijd in beslag nemen. Vooral omdat je het zelf waarschijnlijk niet op de beste manier aanpakt. Bij ons wordt ervoor gezorgd dat je de vrachtwagen theorie snel en gemakkelijk leert binnen een dag. Maar dat is niet alles. Wij leggen vooral de nadruk op de kwaliteit van de vrachtwagen theorie. Je hebt het namelijk niet alleen nodig voor je vrachtwagenbewijs, je hebt de kennis vooral daarna nodig wanneer je achter het stuur komt te zitten en de vrachtwagen zelf moet besturen.

Je vindt bij ons een cursus voor de vrachtwagen theorie in 1 dag. Onze cursisten zijn succesvol omdat wij gebruikmaken van onze ervaring en bewezen lesmethodes, waardoor de stof beter blijft hangen en je hiermee direct aan kunt schuiven aan je examen. En dat scheelt aanzienlijk op de tijd, zodat je veel eerder kunt beginnen met de rijlessen in de praktijk.

Welke vrachtwagen theorie heb ik nodig?

Er zijn verschillende onderdelen voor de vrachtwagen theorie. Bij ons slaag je binnen één dag voor elk onderdeel. Het overzicht:

  • RV1: verplicht examen wanneer je rijbewijs C en D wilt halen
  • V2C: verplicht examen voor rijbewijs C1 en C met code 95
  • V3C: verplicht examen voor rijbewijs C met code 95

Aangezien je met onze cursus voor vrachtwagen theorie altijd binnen één dag slaagt en er geen wachtrijen zijn, kun je direct doorstromen naar de praktijklessen en vervolgens een werkplek.

Welke boeken heb ik nodig voor de vrachtwagen theorie?

Het mooiste aan de methode is wellicht dat je helemaal geen boeken meer nodig hebt. Vergeet het ‘studeren’ of ‘blokken’ om je klaar te stomen voor de examens. Wij zorgen ervoor dat je alle persoonlijke aandacht krijgt, waardoor je alle stof met gemak tot je kunt nemen. Hierbij blijft de kwaliteit altijd voorop staan. Je hebt de vrachtwagen theorie niet nodig om te slagen voor je examen, je hebt het nodig om een goede chauffeur te worden en de regels te kennen tijdens het rijden op de vrachtwagen.

Wij bieden alle kennis en begeleiding die je nodig hebt voor het examen voor het vrachtwagenrijbewijs. Je hoeft dus geen boeken te bestellen of ander lesmateriaal: wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is en dat je binnen een dag alles leert wat je moet weten voor je theorie-examen. Ongeacht of dat de theorie voor vrachtwagen C, D of een combinatie is.

Wat is belangrijk bij de theoriecursus vrachtwagen?

Tijdens de theoriecursus voor de vrachtwagen is het belangrijk dat je uitgerust bij ons komt, zodat je optimaal kunt presteren en de theorie kunt leren die je tijdens de rest van je loopbaan nodig hebt. Wanneer je iets niet begrijpt of extra uitleg wilt, zorgen wij ervoor dat we klaar staan met de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt. Iedereen heeft een eigen tempo en een eigen manier van leren. Wij passen ons daar graag op aan.

En wat als ik geslaagd ben voor de vrachtwagentheoriecursus?

Het slagen voor de theoriecursus voor de vrachtwagen is een mooi moment, maar eigenlijk heb je er niet echt veel aan. Het is slechts de eerste stap in een lang proces. Wij hebben hier zelf alle ervaring mee en maken het daarom makkelijker voor je. Zo begeleiden we je richting de medische keuring, die verplicht is voordat je mag beginnen met de rijlessen.

Kom je door de medische keuring, dan helpen we je verder met het vinden van de juiste rijschool. Wij hebben een uitgebreid netwerk met uiteenlopende adressen en hebben afspraken met veel rijschoolhouders. Zo kunnen we een locatie bij jou in de buurt vinden of een rijschool die helemaal aansluit op jouw eigen manier van leren. Of je eigen wensen natuurlijk, wanneer je die hebt. Wordt de aanmelding bij de rijschool via ons geregeld? Dan krijg je standaard één rijles gratis. Daarnaast hanteren veel rijscholen korting voor de cursisten die via NuVrachtwagen.nl komen, omdat zij weten dat de theorie 100% in orde is.

Geslaagd voor je praktijkexamen? Ook dan helpen we je graag verder. Natuurlijk kun je gemakkelijk aan werk komen, want chauffeurs zijn altijd nodig. Maar de kans is klein dat je ‘gewoon ergens’ aan het werk wilt op de vrachtwagen. Heb je tijdens de vrachtwagentheorie aangegeven dat je graag wilt dat NuVrachtwagen.nl jou verder helpt bij het vinden van een baan? Dan gaan we dat doen.

Een baan na alle vrachtwagen theorie en praktijk

Nu je heel het traject doorlopen hebt, wil je graag aan het werk en geld verdienen. Maar je wilt niet zomaar ergens geplaatst worden op ritten waar je niets mee hebt. NuVrachtwagen.nl helpt je graag verder. Wij hebben contact met veel grotere vervoersbedrijven en binnen ons netwerk zijn er altijd mensen die goede chauffeurs nodig hebben.

Dat is waar je al een punt voor hebt: elk contact in ons netwerk weet dat wij onze cursisten opleiding met oog op de kwaliteit – en niet alleen voor het examen. Heb je nog geen cv opgesteld of weet je niet zo goed hoe je het beste een sollicitatiegesprek in kunt gaan omdat het de eerste keer is – of omdat je de baan echt heel graag wilt? Geen zorgen, wanneer je dit aangeeft, zorgen wij ervoor dat je alle begeleiding krijgt om die droombaan met twee handen aan te kunnen pakken.

Waarom kies ik voor NuVrachtwagen.nl voor mijn vrachtwagen theorie?

  • Omdat jij je vrachtwagen theorie in 1 dag wilt halen
  • Omdat je de goedkoopste rijlessen na je theorie-examen wilt hebben
  • Omdat je graag baanbegeleiding wilt hebben
  • Omdat je niet te veel wilt betalen voor een cursus theorie voor de vrachtwagen
  • Omdat je wilt kunnen slagen zonder hiervoor boeken te moeten openen
  • Omdat je een complete aanbieder wilt die het volledige traject voor je regelt
  • Omdat wij actief zijn in heel Nederland

Slaag binnen één dag voor je vrachtwagentheorie en wordt vrachtwagenchauffeur!

Geen zin om te studeren in droge stof voor je vrachtwagen theorie? Maar wil je wel graag aan het werk als chauffeur op een vrachtwagen? Dan is onze cursus theorie voor de vrachtwagen de perfecte optie. Indien gewenst kunnen we je zelfs helpen bij de medische keuring, de praktijklessen en het vinden van een baan, zodat je eindelijk kunt beginnen met jouw droombaan. Wil je meer weten over de mogelijkheden of prijzen? Of wil je ineens meerdere mensen inschrijven voor de cursus theorie voor de vrachtwagen?

Je bereikt ons gemakkelijk per mail op info@nuvrachtwagen.nl. Je kunt ons ook bellen op 085 064 53 89. Uiteraard verstrekken we een succesgarantie: slaag je niet? Dan betaal je alleen de examenkosten en schelden we de rest kwijt.

WhatsApp chat