Hoe gaat een vrachtwagen theorie cursus in 1 dag ?

Vrachtwagen theorie cursus in 1 dag!

Ben je klaar om je vrachtwagen theorie in slechts één dag te halen? Bij Nuvrachtwagen maken we dit mogelijk met een intensieve, examengerichte cursus die is ontworpen om je snel en efficiënt door het examen te loodsen. Met een indrukwekkend slagingspercentage van 95% staan we aan de top in Nederland. Lees verder om te ontdekken hoe onze cursusdag eruitziet en hoe jij je kunt voorbereiden op succes.

Hoogste slagingspercentage van Nederland!

Wat te verwachten van de cursusdag

Onze cursusdag begint vroeg, rond 7 uur ‘s ochtends, en is intensief opgezet om je volledig voor te bereiden op het CBR-examen dat dezelfde dag rond 1 uur plaatsvindt. Onze aanpak is simpel: we richten ons op de examenvragen en leggen deze op een begrijpelijke manier uit, zodat iedereen, ongeacht ervaring of vooropleiding, de stof kan begrijpen en onthouden.

De succesformule van Nuvrachtwagen

Ons geheim? Een combinatie van ervaren docenten, bewezen lesmethoden en een focus op de kernpunten van het examen. Deze aanpak zorgt ervoor dat maar liefst 95% van onze kandidaten slaagt. We zijn trots op onze formule en nog trotser op de kandidaten die met ons hun doel bereiken.

 

Binnenkort ook E-Learning

De expertise van onze docenten

Bij Nuvrachtwagen zijn onze docenten niet alleen experts in de vrachtwagen theorie, maar hebben ze ook een passie voor lesgeven. Ze kennen het CBR-examen door en door en weten precies wat er nodig is om je in één dag klaar te stomen voor succes.

Praktische informatie

Onze cursussen worden door heel Nederland aangeboden, van maandag tot en met zaterdag. Dit betekent dat er altijd wel een locatie en tijd is die bij jou past. We zorgen ervoor dat onze cursuslocaties goed bereikbaar zijn en voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt om te leren en te slagen.

 

Hoe gaat een vrachtwagen theorie cursusdag bij nuvrachrtwagn

Inschrijving en kosten

De investering voor deze waardevolle cursus bedraagt €250, inclusief de kosten voor het CBR-examen. Inschrijven is eenvoudig: kies de locatie en datum die jou het beste uitkomen op onze website en volg de stappen om je plek te reserveren.

Theorie boeken vrachtwagen theorie

Waarom Nuvrachtwagen?

Kiezen voor Nuvrachtwagen betekent kiezen voor kwaliteit en een hoge kans op slagen. Onze slagingspercentages spreken voor zich, maar wat ons echt onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak en toewijding aan elke cursist. We zijn pas tevreden als jij je certificaat in handen hebt.

Conclusie:

Een vrachtwagen theorie cursus in één dag bij Nuvrachtwagen is intensief, effectief en bewezen succesvol. We hebben alle tools in huis om je te helpen slagen. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Meld je dan nu aan en zet de eerste stap naar je vrachtwagenrijbewijs.

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor de vrachtwagen theorie cursus bij Nuvrachtwagen. Jouw succes is onze missie!

 

5/5

5/5

5/5

5/5

Meestgestelde vragen

Hieronder hebben de 4 meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Staat jou vraag er niet  bij? Neem dan contact met ons op en we zullen je vragen beantwoorden. wil je alle vragen inzien die je kunt stellen? Klik dan hier.

Tijdens je aanmelding kan jij kiezen uit 3 opties.
1. Alles contant op de dag zelf. Let op je kan niet pinnen.
2. Een vooruitbetaling van €50,- via ideal en de rest op de dag zelf.
3. Het gehele bedrag gelijk via ideal na aanmelding.
 
Het totale theoriepakket bestaat uit drie onderdelen (RVM1-C, VM2-C en VM3-C). We hebben nu een actie! Per onderdeel in plaats van €330,- nu €250,- per dagdeel.
De aanvang van de theorie cursus is 06:45 uur. We zullen rond 07:00 uur beginnen met de cursus. De cursus plus examen zal klaar zijn om uiterlijk 14:00 uur. Tijden kunnen natuurlijk afwijken, afhankelijk van examenlocatie en tijdstip. In de bevestigingsmail kunt u alles natuurlijk teruglezen.
 
Na je aanmelding(en) zul je binnen 24 uur een bevestigingsmail krijgen, met alle uitleg die je nodig hebt.

Bij NuVrachtwagen.nl regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de hapjes, drankjes, CBR reservering en inclusief BTW. Wij reserveren jou theorie examen en alles wat er rond om heen komt kijken.

Dit is zeker niet noodzakelijk, maar mag natuurlijk wel. Tijdens de cursus behandelen we alle onderdelen die ten sprake komen van A tot Z. Dus in principe Geen boeken meer nodig!
In de regel is het zo dat iedereen die goed meedoet en op tijd aanwezig is dezelfde dag ook nog slaagt.
 
Maar mocht dit niet lukken dan hebben wij een succes garantie, dit houd in dat je gratis de cursus(en) mag volgen. Voor een herexamen rekenen wij alléén de kosten die wij moeten maken (€100,-) (LET OP, dit geldt alleen maar voor de vrachtwagen theorie en niet voor de NIWO opleidingen)

Vanaf 1 juli 2022 zijn er nieuwe theorie-examens voor het rijbewijs en de vakbekwaamheid voor de vrachtauto. Hieronder valt ook het rijbewijs C1 dat u nodig heeft om met een camper met een gewicht tussen de 3500 kg en maximaal 7500 kg te mogen rijden. Dit houdt in dat als u de C1(E) wilt halen u alleen de Module 1 (RVM1-C1) Cursus en examen nodig heeft.

Indien u voor de C(E) met code 95 wilt gaan, dient u alle 3 de modules te behalen. LET OP: hierbij dient u eerst Module 1 (RVM1-C) te behalen voordat u naar de andere Modules kunt verder gaan.

Wij bieden de nieuwe cursussen na 1 juli gewoon aan zoals u dat van ons gewend bent.  

De oude theorie-examens kunt u tot 1 september 2022 doen.

Voor meer informatie welke examens u nodig hebt kunt u klikken op de volgende link. Welke examen moet ik doen?

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast