Vrachtwagen theorie halen in Den Haag– in 1 dag

kosten vrachtwagen theorie
Theoriecursus
Selecteer een cursus
Kies hier je theoriecursus of je complete pakket
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Een Vrachtwagen theorie cursus in Den Haag.

Ontdek de snelste weg naar succes bij Nuvrachtwagen in Den Haag/Rijswijk! Onze korte video neemt je mee op een reis door ons uitgebreide en doelgerichte theoriecursusprogramma voor vrachtwagenchauffeurs. Leer van ervaren instructeurs, oefen met examenvragen en krijg de kennis en zelfvertrouwen die je nodig hebt om je theorie-examen te halen. Bespaar tijd, geld en energie met onze effectieve aanpak. Word een deskundige vrachtwagenchauffeur met Nuvrachtwagen in Den Haag/Rijswijk!

Waarom steeds meer mensen hun vrachtwagen theorie halen bij NuVrachtwagen binnen 1 dag

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

Vrachtwagen Theorie behaald

5/5

5/5

5/5

5/5

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

Vrachtwagen Theorie Den Haag in 1 dag

Woon of werk jij in de buurt van Den Haag en ben je bezig met je vrachtwagenrijbewijs? Bij Nuvrachtwagen.nl kun je terecht voor je vrachtwagen theorie! Bij ons slaag je al in 1 dag voor je RVM1-C (voorheen RV1), VM2-C (voorheen V2C) of VM3-c (voorheen V3C) inclusief code 95!

Bij het behalen van je vrachtwagen theorie examen komt een hoop kijken. Dan is het wel zo makkelijk als je daar een handje bij geholpen wordt door onze experts! Bij nuvrachtwagen.nl krijg je veel persoonlijke begeleiding. Zo weet je zeker dat je alle benodigde kennis hebt voor het examen en verhoog je de kans dat je slaagt.

Nuvrachtwagen.nl maakt je vrachtwagen theorie duidelijk en overzichtelijk. Zo slaag je gemakkelijk binnen 1 dag, zonder avonden te hoeven studeren en veel tijd kwijt te zijn.

Vrachtwagen-Theorie-Den-Haag

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

Waar bestaat het theorie examen uit?

Het theorie examen omvat meerdere onderwerpen.

Het RVM1-C examen
Bij het RVM1-C examen kun je vragen verwachten over gedragsregels en de verkeerswetgeving. Ook vragen met betrekking tot werking verkeerstechniek komen aan bod. Een vraag zou kunnen zijn: Wat moet de chauffeur regelmatig aan de banden controleren?

Het VM2-C examen
Bij het VM2-C examen gaan de vragen over veiligheid, het milieu, bepalingen van de arbeidstijdenwet en het arbeidstijdenbesluit. Ook de vervoerswetgeving komt aan bod.
Een van de vragen zou kunnen zijn: Waarmee moet een chauffeur rekening houden als zijn voertuig wordt beladen?

Het VM3-C examen
Het VM3-C examen sluit nauw op het VM2-C examen aan. Het omvat dezelfde onderdelen maar dan in de vorm van praktijkvragen.

Hoeveel kost het?

Tijdens je aanmelding kan jij kiezen uit 3 opties voor het betalen.

  1. Alles contant op de dag zelf. Let op je kan niet pinnen.
  2. Een vooruitbetaling van €50,- via Ideal en de rest op de dag zelf.
  3. Het gehele bedrag gelijk via Ideal na aanmelding.

 

Het totale theoriepakket bestaat uit drie onderdelen (RVM1-C, VM2-C en VM3-C). We hebben nu een actie! Per onderdeel in plaats van €330,- nu €250,- per dagdeel.

Theorie-vrachtwagen-Den-Haag
Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

Deskundigheid van Nuvrachtwagen.nl

Waarom kiezen voor Nuvrachtwagen.nl? Er komt een hoop kijken bij het halen van je vrachtwagen rijbewijs. Door de theorie overzichtelijk te houden en op een professionele manier over te brengen verhoog je de kans dat je in één keer slaagt. Dit kan je een hoop tijd en stress schelen! Vanwege de persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat de kwaliteit hoog blijft. We zorgen ervoor dat je alle benodigde informatie hebt. Bij ons staat het belang van de deelnemer voorop. Wie weet is Den Haag met jou binnenkort een vakbekwame vrachtwagenchauffeur rijker!

Je vrachtwagen theorie in 1 dag halen in Den Haag? Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Hengelo