NIWO opleiding Utrecht

NIWO-opleiding-Utrecht

Wil jij je Eurovergunning halen? Dan heb je een NIWO diploma nodig om je vakbekwaamheid aan te tonen. Met onze NIWO opleiding in Utrecht helpen wij je te slagen voor alle theorie examens bij het CBR. Snel, simpel en geschikt voor ieder opleidingsniveau. Zo ben je in een paar dagen al klaar en kun je je NIWO vergunning aanvragen!

Inhoud

De complete NIWO opleiding in Utrecht bestaat uit 6 verschillende onderdelen:

  • bedrijfsmanagement
  • personeelsmanagement
  • financieel management
  • calculatie
  • wegvervoer goederen 1
  • wegvervoer goederen 2

Voor elk onderdeel moet je apart een theorie examen halen. Om je kans op slagen te vergroten, kun je bij NuVrachtwagen nu een cursus volgen. Voor allemaal of voor elk onderdeel afzonderlijk. Ook handig als het maar niet lukt om dat ene examen te halen!

100% voorbereid naar je examen

Met onze NIWO opleiding in Utrecht ga je optimaal voorbereid naar het examen. Van 07:00 tot 12:00 uur leggen we je alle theorie uit. In een paar uur behandelen we alles wat je moet weten om te kunnen slagen voor het examen. Simpel en duidelijk. Na het theoriegedeelte gaan we naar het CBR waar je direct je examen kunt maken. Omdat je dan alles nog goed in je koppie hebt zitten, is de kans dat je slaagt een stuk groter!

Zo werkt het

Je kunt je gewoon online aanmelden voor onze NIWO opleiding in Utrecht. Je kiest eerst de cursus voor de onderdelen die je wilt volgen. Vervolgens kies je je locatie. In jouw geval dus Utrecht. Het systeem toont daarna automatisch de beschikbare data. Selecteer de dag die je het best uitkomt en vul daarna je gegevens in. Na de aanbetaling ben je ingeschreven en kun je je NIWO diploma halen. Zo simpel is het!

Meld je aan voor onze NIWO opleiding in Utrecht

Tijdens de cursus wordt alles voor je geregeld. Van het lesmateriaal tot aan het reserveren van je examen. Zo kun je zonder stress en in 1 dag dat NIWO examen halen. Op die manier ben je al na 6 dagen klaar en kun je snel je Eurovergunning (wegvervoer) aanvragen. Meld je nu aan!

Hoogste slagingspercentage van Nederland!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast