NIWO opleiding Utrecht

NIWO-opleiding-Utrecht

Wil jij je Eurovergunning halen? Dan heb je een NIWO diploma nodig om je vakbekwaamheid aan te tonen. Met onze NIWO opleiding in Utrecht helpen wij je te slagen voor alle theorie examens bij het CBR. Snel, simpel en geschikt voor ieder opleidingsniveau. Zo ben je in een paar dagen al klaar en kun je je NIWO vergunning aanvragen!

Inhoud

De complete NIWO opleiding in Utrecht bestaat uit 6 verschillende onderdelen:

  • bedrijfsmanagement
  • personeelsmanagement
  • financieel management
  • calculatie
  • wegvervoer goederen 1
  • wegvervoer goederen 2

Voor elk onderdeel moet je apart een theorie examen halen. Om je kans op slagen te vergroten, kun je bij NuVrachtwagen nu een cursus volgen. Voor allemaal of voor elk onderdeel afzonderlijk. Ook handig als het maar niet lukt om dat ene examen te halen!

100% voorbereid naar je examen

Met onze NIWO opleiding in Utrecht ga je optimaal voorbereid naar het examen. Van 07:00 tot 12:00 uur leggen we je alle theorie uit. In een paar uur behandelen we alles wat je moet weten om te kunnen slagen voor het examen. Simpel en duidelijk. Na het theoriegedeelte gaan we naar het CBR waar je direct je examen kunt maken. Omdat je dan alles nog goed in je koppie hebt zitten, is de kans dat je slaagt een stuk groter!

Zo werkt het

Je kunt je gewoon online aanmelden voor onze NIWO opleiding in Utrecht. Je kiest eerst de cursus voor de onderdelen die je wilt volgen. Vervolgens kies je je locatie. In jouw geval dus Utrecht. Het systeem toont daarna automatisch de beschikbare data. Selecteer de dag die je het best uitkomt en vul daarna je gegevens in. Na de aanbetaling ben je ingeschreven en kun je je NIWO diploma halen. Zo simpel is het!

Meld je aan voor onze NIWO opleiding in Utrecht

Tijdens de cursus wordt alles voor je geregeld. Van het lesmateriaal tot aan het reserveren van je examen. Zo kun je zonder stress en in 1 dag dat NIWO examen halen. Op die manier ben je al na 6 dagen klaar en kun je snel je Eurovergunning (wegvervoer) aanvragen. Meld je nu aan!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein