Wat is NIWO?

NIWO kosten
Theoriecursus
Selecteer een cursus
Kies hier je theoriecursus of je complete pakket
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen hun NIWO-diploma bij Nuvrachtwagen halen

Nuvrachtwagen snapt dat jij geen tijd hebt om een lange opleiding te volgen. Jij wil het NIWO-diploma halen. Zonder gedoe, zonder stress. Daarom leert Nuvrachtwagen jou de theorie op een efficiënte, duidelijke en simpele manier. Zo heb jij alle kennis in huis om te slagen voor de examens. Bij Nuvrachtwagen bieden we:
Persoonlijke aandacht voor iedereen
Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
Koffie en zoetigheden
Professionele begeleiding bij het CBR
Hoogste slagingspercentage
Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast

Ga jij aan het roer staan van een transportonderneming? Of ben je eigen rijder of ZZP’er in het beroepsgoederentransport? Zodra jij goederen gaat vervoeren in opdracht van een derde, wordt betaald voor het vervoeren van goederen en een voertuig bestuurd met een laadvermogen van meer dan 500 kilo heb je een Eurovergunning nodig! Je komt in aanmerking voor een Eurovergunning als je voldoet aan 4 wettelijke eisen:  

  • Je bent betrouwbaar – Verklaring Omtrent Gedrag 
  • Je bent kredietwaardig – Accountantsverklaring 
  • Je bent reëel gevestigd – Inschrijving KvK  
  • Je bent vakbekwaam – NIWO diploma 

Om aan te tonen dat jij vakbekwaam bent of dat je organisatie over tenminste 1 vakbekwaam persoon beschikt moet je het beroepsgoederenvervoer diploma kunnen overleggen. En daar helpt Nuvrachtwagen.nl bij! Bij Nuvrachtwagen.nl kun 6 dagcursussen volgen waarbij je ‘s ochtends cursus krijgt en ‘s middags examen doet bij het CBR.  

De opleiding NIWO bestaat uit verschillende modules. Elke module wordt getoetst in een examen. De volgende onderwerpen komen aan bod:  

  1. Bedrijfsmanagement 
  2. Personeelsmanagement 
  3. Financieel management 
  4. Calculatie 
  5. Wegvervoer goederen 1 
  6. Wegvervoer goederen 2

Nuvrachtwagen is een snelgroeiend en gespecialiseerd bedrijf in vrachtwagen theoriecursussen en de opleiding NIWO. We leggen alles op een duidelijke en makkelijke manier uit. Jij hoeft dus geen ingewikkelde teksten te lezen of dure boeken aan te schaffen. Door veel herhaling maken wij het halen van een NIWO-diploma toegankelijk voor iedereen!   

Met de NIWO cursussen bij NuVrachtwagen word je in zes modules opgeleid tot (inter)nationaal transportondernemer. Na het succesvol afronden van alle modules ontvang je het NIWO diploma waarmee je aan de vakbekwaamheidseis van het NIWO voldoet. Met het diploma op zak ben jij klaar om aan de slag te gaan als transportondernemer. Als ZZP’er of in een transportonderneming!  

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

Meld je aan en slaag voor ieder examen binnen 1 dag!

Als je vrachtwagenchauffeur wilt worden, moet je eerst het NIWO examen met succes afronden. Dat lukt je met de hulp van NuVrachtwagen. Schrijf je vandaag nog in en ontdek wanneer jij aan de slag mag. Wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je mag ons altijd even bellen via 085 064 53 89, of stuur een e-mail naar  Info@nuvrachtwagen.nl.

Nu in 1 dag! 95% slaagt in 1 keer!

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda