Wat is NIWO?

Theoriecursus
Selecteer een cursus
Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen hun NIWO-diploma bij Nuvrachtwagen halen

Nuvrachtwagen snapt dat jij geen tijd hebt om een lange opleiding te volgen. Jij wil het NIWO-diploma halen. Zonder gedoe, zonder stress. Daarom leert Nuvrachtwagen jou de theorie op een efficiënte, duidelijke en simpele manier. Zo heb jij alle kennis in huis om te slagen voor de examens. Bij Nuvrachtwagen bieden we:
Persoonlijke aandacht voor iedereen
Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
Koffie en zoetigheden
Professionele begeleiding bij het CBR
Hoogste slagingspercentage
Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

100% Succesgarantie

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein

Ga jij aan het roer staan van een transportonderneming? Of ben je eigen rijder of ZZP’er in het beroepsgoederentransport? Zodra jij goederen gaat vervoeren in opdracht van een derde, wordt betaald voor het vervoeren van goederen en een voertuig bestuurd met een laadvermogen van meer dan 500 kilo heb je een Eurovergunning nodig! Je komt in aanmerking voor een Eurovergunning als je voldoet aan 4 wettelijke eisen:  

  • Je bent betrouwbaar – Verklaring Omtrent Gedrag 
  • Je bent kredietwaardig – Accountantsverklaring 
  • Je bent reëel gevestigd – Inschrijving KvK  
  • Je bent vakbekwaam – NIWO diploma 

Om aan te tonen dat jij vakbekwaam bent of dat je organisatie over tenminste 1 vakbekwaam persoon beschikt moet je het beroepsgoederenvervoer diploma kunnen overleggen. En daar helpt Nuvrachtwagen.nl bij! Bij Nuvrachtwagen.nl kun 6 dagcursussen volgen waarbij je ‘s ochtends cursus krijgt en ‘s middags examen doet bij het CBR.  

De opleiding NIWO bestaat uit verschillende modules. Elke module wordt getoetst in een examen. De volgende onderwerpen komen aan bod:  

  1. Bedrijfsmanagement 
  2. Personeelsmanagement 
  3. Financieel management 
  4. Calculatie 
  5. Wegvervoer goederen 1 
  6. Wegvervoer goederen 2

Nuvrachtwagen is een snelgroeiend en gespecialiseerd bedrijf in vrachtwagen theoriecursussen en de opleiding NIWO. We leggen alles op een duidelijke en makkelijke manier uit. Jij hoeft dus geen ingewikkelde teksten te lezen of dure boeken aan te schaffen. Door veel herhaling maken wij het halen van een NIWO-diploma toegankelijk voor iedereen!   

Met de NIWO cursussen bij NuVrachtwagen word je in zes modules opgeleid tot (inter)nationaal transportondernemer. Na het succesvol afronden van alle modules ontvang je het NIWO diploma waarmee je aan de vakbekwaamheidseis van het NIWO voldoet. Met het diploma op zak ben jij klaar om aan de slag te gaan als transportondernemer. Als ZZP’er of in een transportonderneming!  

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

Meld je aan en slaag voor ieder examen binnen 1 dag!

Als je vrachtwagenchauffeur wilt worden, moet je eerst het NIWO examen met succes afronden. Dat lukt je met de hulp van NuVrachtwagen. Schrijf je vandaag nog in en ontdek wanneer jij aan de slag mag. Wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je mag ons altijd even bellen via 085 064 53 89, of stuur een e-mail naar  Info@nuvrachtwagen.nl.

100% Succesgarantie

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda