thumbnail

Amsterdam


Selecteer een cursus

Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.


Selecteer een locatie

Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.


De cursusdag

Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.


Het examen

Zelfde dag nog examen met 100% succesgarantie.

Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).

Betaling door middel van IDeal (Mollie)

VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Vrachtwagen Theorie Amsterdam in 1 dag

Ben jij aankomend vrachtwagenchauffeur en woonachtig in de buurt van Amsterdam dan kun je bij ons in zeer korte tijd je vrachtwagen theorie halen!

Wij zorgen ervoor dat je in slechts 1 dag kan slagen voor je RV1, V2C of V3C met code 95! Het is niet alleen belangrijk voor het vrachtwagen examen maar ook voor jezelf om alle kennis goed te beheersen. En dan komt onze expertise goed van pas.

Nuvrachtwagen.nl helpt je om alle theorie duidelijk en inzichtelijk te maken zodat je met een gerust hart de examens in kunt gaan.

 

De 3 examens RV1, V2C en V3C met code 95

 

Het examen omvat meerdere onderwerpen. Bij het RV1 examen kun je vragen verwachten over de gedragsregels, de verkeerswetgeving en ook vragen met betrekking tot werking verkeerstechniek. Je kunt bijvoorbeeld de volgende vraag tegenkomen: Wat moet de chauffeur regelmatig aan de banden controleren? Bij het V2C examen gaat het met name om de veiligheid, het milieu, bepalingen van de arbeidstijdenwet en het arbeidstijdenbesluit die van toepassing zijn. Maar ook onderdelen uit de vervoerswetgeving komen aan bod. Een van de vragen zou kunnen zijn: Waarmee moet een chauffeur rekening houden als zijn voertuig wordt beladen? Het V3C examen sluit nauw op het V2C examen aan en omvat dezelfde onderdelen maar dan in de vorm van praktijkvragen.

 

Deskundigheid en efficiëntie

 

Waarom kiezen voor Nuvrachtwagen.nl? Er komt een hoop theorie bij kijken als je bezig bent met je groot rijbewijs. Door alles overzichtelijk te houden en op een professionele manier over te brengen zorgen wij van Nuvrachtwagen.nl ervoor dat je deze theorie binnen de korts mogelijke tijd beheerst. Maar niet geheel onbelangrijk is dat, ook al kun je RV1, V2C of V3C met code 95 in slechts 1 dag behalen, dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit. Wij stellen het belang van de deelnemer voorop zodat Amsterdam en omgeving een vakbekwame vrachtwagenchauffeur in spé rijker is!

 

 

WhatsApp chat