Examenvragen rijbewijs C

Examenvragen rijbewijs C

Moet je theorie-examen doen en ben je benieuwd welke examenvragen voor rijbewijs C je kunt verwachten? Snappen we! Want door die vragen te oefenen ga je goed voorbereid je examen in. Daarom gaan we in onze dagcursus ook aan de slag met het oefenen van echte vragen zoals je die ook op je examen krijgt. Meld je dus snel aan en haal je vrachtwagen theorie nu in 1 dag bij NuVrachtwagen!

  • Persoonlijke aandacht voor iedereen
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
  • Koffie en zoetigheden
  • Professionele begeleiding bij het CBR
  • Succesgarantie
  • Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

Hoe gaat het examen bij het CBR?

Er zijn verschillende modules en examens die je moet halen als je je rijbewijs C wilt behalen. Het eerste examen (RVM1-C) duurt 80 minuten en bestaat uit 65 vragen. In de volgende examens (VM2-C en VM3-C) krijg je telkens 90 minuten de tijd om 65 examenvragen te beantwoorden. Maar let op: vanaf 1-7-2024 krijg je ook daar 80 minuten de tijd. Om te slagen moet je steeds minimaal 52 examenvragen voor je rijbewijs C goed beantwoorden.

Welke examenvragen voor rijbewijs C kan ik verwachten?

Dat ligt er natuurlijk aan voor welke module je examen doet. De examenvragen voor rijbewijs C kunnen bijvoorbeeld gaan over welke maximumsnelheid er geldt voor een vrachtauto met aanhangwagen binnen de bebouwde kom. Wat je als chauffeur als eerst moet doen bij een verkeersongeval. Of wat er allemaal valt onder de werking van het Arbeidstijdenbesluit. Het kan dus alle kanten op!

En hoe gaat jullie cursus?

Het werkt heel eenvoudig. Voor iedere module begint de theoriecursus ‘s ochtends al vroeg. We duiken dan meteen de theorie in. Een professionele instructeur legt je alle theorie dan simpel en begrijpelijk uit. Je hoeft er dus niet eerst zelf voor te leren.Na de cursus begeleiden we je naar het CBR waar je meteen examen kunt doen. Op die manier is de slagingskans groter. Je hebt dan namelijk nog alles vers in je geheugen zitten!

Ook examenvragen voor rijbewijs C oefenen?

Meld je dan aan voor een dagcursus RVM1-C, VM2-C of VM3-C en leer in één ochtend alles wat je moet weten voor het aansluitende examen. Op die manier slaag je met NuVrachtwagen bijna altijd in één keer!

100% Succesgarantie

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast