Opleiding goederenvervoer

opleiding-goederenvervoer

Wil je een opleiding goederenvervoer volgen? Kies dan voor Nuvrachtwagen! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van theoriecursussen voor de vrachtwagen. Van RVM1-C, VM2-C en VM3-C tot de NIWO modules en de Code 95. Onze unieke lesmethode maakt dat je niet uit dikke boeken hoeft te leren of lastige teksten hoeft te lezen. Bij ons haal je snel en eenvoudig de juiste papieren voor jouw rijbewijs.

  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
  • Alles in 1 pakket
  • Alles wordt geregeld van A tot Z
  • Geen wachtrijen
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • Slaag voor elk onderdeel binnen 1 dag
  • Persoonlijke aandacht

Opleiding goederenvervoer: zo kun je je aanmelden

Als je een opleiding goederenvervoer wilt volgen, kun je je eenvoudig aanmelden bij Nuvrachtwagen. Kies eenvoudig de cursus uit die jij wilt volgen en let tijdens de cursusdag goed op. Dat is het enige wat jij hoeft te doen om de opleiding goederenvervoer snel en succesvol af te ronden. Meer dan 1000+ geslaagden kozen al voor onze opleiding goederenvervoer. Daarvan hebben wij al velen mogen helpen in hun verdere loopbaan. Word jij de volgende?

De redenen om voor Nuvrachtwagen te kiezen

Kies je voor een opleiding goederenvervoer bij Nuvrachtwagen, dan bieden wij je de meest laagdrempelige theoriecursus aan die er bestaat. Ook zetten wij net altijd even een stapje extra voor jou. We bieden een alles-in-1 pakket en zorgen ervoor dat jij je nergens zorgen om hoeft te maken. Ook eenvoudig en snel slagen voor de vrachtwagen examens? Ga dan voor een opleiding goederenvervoer bij Nuvrachtwagen!

Volg nu de opleiding goederenvervoer

Wil jij direct een opleiding goederenvervoer volgen? Meld je dan nu aan bij Nuvrachtwagen en ontdek onze unieke manier van werken! Meer weten over de cursussen of vragen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 085 064 53 89 of een mail sturen naar info@nuvrachtwagen.nl. Met onze opleiding goederenvervoer weet je zeker dat je straks alle kennis in huis hebt om jouw theorie- en praktijkexamen te halen!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast