thumbnail

Goes


Selecteer een cursus

Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.


Selecteer een locatie

Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.


De cursusdag

Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.


Het examen

Zelfde dag nog examen met 100% succesgarantie.

Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).

Betaling door middel van IDeal (Mollie)

VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Vrachtwagen theorie in Goes

Ben jij woonachtig of werk je in de omgeving van Goes? Dan is Nuvrachtwagen.nl de oplossing voor jou vrachtwagen theorie in 1 dag! Want je kuns in Goes nu ook terecht voor je Rv1, V2c of V3c in 1 dag. We hebben allemaal dagelijks druk in onze leven en leren of duiken in de boeken hebben we helemaal geen tijd meer voor, hiervoor heeft Nuvrachtwagen een oplossing voor gevonden. Want ook nu in Goes of omgeving kan jij je vrachtwagen theorie in 1 dag halen zonder boeken of enig vorm van voorleren. Wij van Nuvrachtwagen.nl zijn gespecialiseerd in de theorie en willen dit zo makkelijk voor jou maken, dus heb jij moeite met leren of faalangst en zelfs dyslexie dan bij je bij de vrachtwagen theorie specialist in Goes op het juiste adres.

Verkeersregels, Borden en Administratie

De onderwerpen die aan bod komen varieren van Verkeersregels, borden en natuurlijk administratie. We zullen dit zo makkelijk mogelijk uitleggen, bij ons praten we in een Jip en Janneke taal zodat het begrijpelijk wordt voor elke toekomstige vrachtwagenchauffeur. In totaliteit krijg je 3 Theorie-examens, de onderdelen zijn de Rv1 (verkeersregels/Borden en Techniek) de V2c (administratie) en de V3c (vakbekwaamheid Code-95). Naast je theorie in 1 dag in Goes kun je bij ons de nascholing voor je Code 95 volgen. Bij Nuvrachtwagen regelen we de aanvraag voor je cursus en examen, enige wat jij hoeft te doen is fris en fruitig aanwezig zijn op de dag zelf.

Nuvrachtwagen.nl in Goes

Onze medewerkers in Goes zorgen ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt en je vrachtwagen theorie op een efficiënte en correcte manier behaalt. Wij bieden een lesomgeving aan die ervoor zorgt dat alle stof op een logische en duidelijke manier wordt overgebracht zodat het helder is wanneer je wat moet doen en alle vereiste kennis over en rondom de vrachtwagen beheerst. Het is niet alleen belangrijk om te slagen voor je examen maar ook dat je juist kunt handelen in verschillende situaties als je eenmaal de weg op bent in de vrachtwagen. Onze efficiëntie, deskundigheid en kennis zorgen ervoor dat jij je vrachtwagen theorie RV1, V2c of V3c met code 95 al binnen 1 dag kan halen!

WhatsApp chat