thumbnail

Leeuwarden


Selecteer een cursus

Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.


Selecteer een locatie

Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.


De cursusdag

Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.


Het examen

Zelfde dag nog examen met 100% succesgarantie.

Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).

Betaling door middel van IDeal (Mollie)

VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Vrachtwagen theorie in Leeuwarden

Ben jij woonachtig in Leeuwarden of omgeving en wil jij een nieuwe toekomst tegemoet als vrachtwagenchauffeur dan kun je in Leeuwarden terecht bij Nuvrachtwagen.nl. Wij hebben een unieke lesmethode ontwikkeld waarbij je jouw Rv1/ V2c of V3c met code 95 in 1 dag kunt behalen. Alle informatie die je nodig hebt om een proffesionele vrachtwagenchauffeur te worden ligt nu binnen handbereik. Een goede begeleiding is heel erg belangrijk zodat je niet alleen slaagt voor je examens maar ook de benodigde kennis eigen hebt gemaakt en dit is iets waar wij graag bij helpen.

Verkeersregels borden, techniek en natuurlijk administratie

De onderwerpen die aan bod komen, verschillen in grote aantallen voor je vrachtwagen theorie examen. We gaan het hebben over het techniek van de vrachtwagen over de administratie en natuurlijk de benodigde vergunningen. Alles wordt verteld in een Jip & Janneke taal, waarbij nu iedereen aan bod komt om zijn vrachtwagen theorie met gemak te halen. Heb je dus moeite met examens of heb je dyslexie of faalangst, dan maakt dit niets meer uit want wij helpen je er doorheen. Boeken zijn verleden tijd met de methode die wij hebben ontwikkeld!

Nuvrachtwagen.nl in Leeuwarden

Onze medewerkers in Leeuwarden zorgen ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt en je vrachtwagen theorie op een efficiënte en correcte manier behaalt. Wij bieden een lesomgeving aan die ervoor zorgt dat alle stof op een logische en duidelijke manier wordt overgebracht zodat het helder is wanneer je wat moet doen en alle vereiste kennis over en rondom de vrachtwagen beheerst. Het is niet alleen belangrijk om te slagen voor je examen maar ook dat je juist kunt handelen in verschillende situaties als je eenmaal de weg op bent in de vrachtwagen. Onze efficiëntie, deskundigheid en kennis zorgen ervoor dat jij je vrachtwagen theorie RV1, 2VC of 3VC met code 95 al binnen 1 dag kan halen!

WhatsApp chat