RV1 theorie examen – Binnen 1 dag halen

€330
€250
INCL. BTW AND EXAMEN

Selecteer een cursus

Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.


Selecteer een locatie

Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.


De cursusdag

Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.


Het examen

Zelfde dag nog examen met 100% succesgarantie.

Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).

Betaling door middel van IDeal (Mollie)

VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen binnen 1 dag het RV1 examen halen bij NuVrachtwagen

 • Slaag voor het RV1 examen binnen 1 dag
 • Geen wachtrijen
 • Persoonlijke aandacht voor iedereen
 • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
 • Alles in 1 pakket
 • Alles wordt voor jou geregeld
 • Ook op zaterdag mogelijk
 • We bieden een totaalpakket aan
 • Hoogste slagingspercentage van Nederland
 • Bespaar tijd met onze effectieve E-Learning

Ben jij de volgende geslaagde?

Facebook

“ Super korte maar krachtige les gehad in de ochtend en in de middag gelijk op voor examen iedereen geslaagd  👍

Google

“Ben voor alle 3 geslaagd in een keer en ze zijn de goedkoopste en beste van nl ! “

Google

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een manier dat je het gewoon leuk vindt om te leren. Thanks bro voor alles👍“

Facebook

“ Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!!
Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg
Zeker een enorme aanrader“

Facebook

“ Super korte maar krachtige les gehad in de ochtend en in de middag gelijk op voor examen iedereen geslaagd  👍

Google

“Ben voor alle 3 geslaagd in een keer en ze zijn de goedkoopste en beste van nl ! “

Google

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een manier dat je het gewoon leuk vindt om te leren. Thanks bro voor alles👍“

Facebook

“ Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!!
Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg
Zeker een enorme aanrader“

Hoe werkt het?

 1. Kies de cursus die je wilt volgen.
 2. Kies de locatie waar je de Vrachtwagen Theorie Cursus bij wilt volgen.
 3. Kies de datum en vul je gegevens in. (LET OP! Voornamen en achternaam zoals beschreven in je paspoort)
 4. Doe een aanbetaling van €50,- zodat je 100% kunt deelnemen aan de cursus (niet verplicht).
 5. Wees aanwezig en let goed op, en slaag in 1 dag voor je vrachtwagen theorie.

Na aanmelding krijg je een factuur voor de afgenomen cursus. Wil je nog een andere cursus erbij nemen kies “boek meer” na een gekozen datum.

RV1 examen in 1 dag behalen

Het vrachtwagen theorie onderdeel RV1 examen haal jij in één dag bij de theorie-opleiding van NuVrachtwagen. Wij bereiden je in korte tijd zo goed mogelijk voor op het examen. Deze snelheid zal niet ten koste gaan van de kwaliteit. Wij stellen altijd het belang van de deelnemer voorop, geven je veel persoonlijke aandacht en leiden je op tot een vakbekwame vrachtwagenchauffeur. Doordat wij het overzichtelijk houden en de stof op een professionele manier overbrengen, slaag jij zeker voor het onderdeel RV1 theorie.

Wil jij vrachtwagenchauffeur worden, dan moet je de vrachtwagen theorie leren en begrijpen. De eerste horde hiervoor is het RV1 examen. Bij NuVrachtwagen kun je dit examen binnen één dag afronden. Geef je gelijk op voor de RV1 course of neem contact met ons op voor meer informatie.

Het theorie-examen voor rijbewijs C

Het RV1 theorie examen is verplicht wanneer je rijbewijs C en D wilt halen. Met rijbewijs C ben je bevoegd om een vrachtwagen te besturen. Het theorie-examen voor rijbewijs C bestaat uit drie onderdelen: RV1, V2C en V3C met code 95. Pas als je deze alle drie met succes volbracht hebt, mag je beginnen aan de rijlessen voor vrachtwagenchauffeur.

RV1 theorie: verkeer en techniek

Bij de RV1 theorie leer je over gedragsregels, verkeerswetgeving en functie en werking van de voertuigtechniek. RV1 wordt daarom ook wel ‘Vakbekwaamheid deel 1, verkeer en techniek light’  (RV1-light) genoemd. Bij het RV1 examen kun je vragen verwachten als: ‘Waarmee wordt de turbocompressor gekoeld?’ en ‘Wat moet de chauffeur regelmatig aan de banden controleren?’. Het examen bestaat voor een groot deel uit meerkeuzevragen.

Hoeveel vragen heeft het RV1 examen? Het theorie-examen bestaat uit 65 vragen en hiervoor heb je 75 minuten te tijd. En hoeveel fouten mag je maken? Je mag maximaal 13 fouten hebben hierbij heb moet je dus minimaal 52 vragen goed hebben beantwoorden om het CBR examen positief te kunnen afronden.

 

V2C en V3C met code 95

De andere twee onderdelen van het theorie-examen voor rijbewijs C sluiten nauw op elkaar aan. V3C met code 95 omvat dezelfde onderwerpen als V2C, maar dan in de vorm van praktijkvragen in plaats van theorievragen. De onderwerpen van V2C en V3C met code 95 zijn als volgt:

 • Veiligheidsaspecten;
 • Milieuaspecten;
 • Relevante bepalingen van de Arbeidstijdenwet en het Arbeidstijdenbesluit vervoer;
 • Relevante bepalingen in de vervoerswetgeving.

Uiteraard kun je bij ons ook deze theorie-examens halen.

Het RV1 examen halen? Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

Direct aanmelden

De bewezen lesmethode van NuVrachtwagen

Je kan het RV1 examen in één dag halen, omdat wij gebruikmaken van een effectieve lesmethode. Er zijn bijvoorbeeld geen boeken nodig en urenlang studeren hoef je ook niet te doen. Wij zetten vol in op persoonlijke aandacht, kennis, ervaring, begeleiding en kwaliteit. Jij leert bij ons alles wat je moet weten voor je theorie-examen en meer. Niet alleen om te slagen, maar bovenal om een goede vrachtchauffeur te worden en de regels te kennen.

Na het behalen van je vrachtwagen theorie ben je er natuurlijk nog niet. Wij begeleiden je verder op je weg naar rijbewijs C. Zo gaan we samen op zoek naar de juiste rijschool voor het praktijkgedeelte. Tot slot kunnen we je helpen bij het vinden van een baan.

De locaties voor het RV1 examen

Wij bieden de dagcursus RV1 theorie aan op diverse locaties in Nederland. Waar je ook woont in Nederland, er is altijd wel een locatie te vinden in de buurt van jouw woonplaats. In de volgende plaatsen kun je bij ons terecht:

 • Den Haag;
 • Utrecht;
 • Amsterdam;
 • Goes;
 • Eindhoven;
 • Zwolle;
 • Leeuwarden.

Voor slechts € 330,- kun jij het RV1 examen in 1 dag halen. Wanneer jij je bij ons aanmeldt, nemen wij veel taken van je over. Zo is bij het bedrag inbegrepen: reservering bij het CBR, btw en het eten en drinken op de cursusdag.

Code 95

Code 95 is een aanduiding op het rijbewijs C en D en voor beroepschauffeurs geldt het als verplichte nascholing om hun vakbekwaamheid te behouden. Bij NuVrachtwagen kun je deze verplichte code 95 nascholing gedeeltelijk thuis volgen via een speciaal ontwikkelde E-Learning. Binnen 10 dagen volgt dan een praktijkles. Meer over code 95 lees je op onze website.

Meld je aan en haal het RV1 examen binnen 1 dag!

Als je vrachtwagenchauffeur wilt worden, moet je eerst het RV1 theorie examen met succes afronden. Dat lukt je met de hulp van NuVrachtwagen. Schrijf je vandaag nog in en ontdek wanneer jij aan de slag mag. Wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je mag ons altijd even bellen via 085 064 53 89, of stuur een e-mail naar Info@nuvrachtwagen.nl.

 

Direct aanmelden

WhatsApp chat