V2C examen halen

€330
€250
INCL. BTW AND EXAMEN

Selecteer een cursus

Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.


Selecteer een locatie

Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.


De cursusdag

Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.


Het examen

Zelfde dag nog examen met 100% succesgarantie.

Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).

Betaling door middel van IDeal (Mollie)

VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen binnen 1 dag hun vrachtwagen theorie halen bij NuVrachtwagen

 • Slaag voor elke onderdeel binnen 1 dag
 • Geen wachtrijen
 • Persoonlijke aandacht
 • Simpele duidelijke en effectieve lesmethode
 • Alles in 1 pakket
 • Alles wordt geregeld van A tot Z

Ben jij de volgende geslaagde?

Facebook

“ Super korte maar krachtige les gehad in de ochtend en in de middag gelijk op voor examen iedereen geslaagd  👍

Google

“Ben voor alle 3 geslaagd in een keer en ze zijn de goedkoopste en beste van nl ! “

Google

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een manier dat je het gewoon leuk vindt om te leren. Thanks bro voor alles👍“

Facebook

“ Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!!
Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg
Zeker een enorme aanrader“

Facebook

“ Super korte maar krachtige les gehad in de ochtend en in de middag gelijk op voor examen iedereen geslaagd  👍

Google

“Ben voor alle 3 geslaagd in een keer en ze zijn de goedkoopste en beste van nl ! “

Google

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een manier dat je het gewoon leuk vindt om te leren. Thanks bro voor alles👍“

Facebook

“ Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!!
Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg
Zeker een enorme aanrader“

Hoe werkt het?

 1. Kies de cursus die je wilt volgen.
 2. Kies de locatie waar je de Vrachtwagen Theorie Cursus bij wilt volgen.
 3. Kies de datum en vul je gegevens in. ( LET OP! voornamen en achternaam zoals beschreven in Paspoort)
 4. Doe een aanbetaling van €50,- zodat je 100% kunt deelnemen aan de cursus.(niet verplicht)
 5. Wees aanwezig en let goed op, en slaag in 1 dag voor je vrachtwagen theorie.

Na aanmelding krijg je een factuur voor de afgenomen cursus. Wil je nog een andere cursus erbij nemen kies “boek meer” na een gekozen datum.

V2c examen halen

Het V2c examen behalen zonder teveel gedoe? Dat kan bij Nuvrachtwagen.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van cursisten bij het behalen van hun theorie. Bij ons kun je jouw theorie-examen al in één dag behalen, waardoor je snel klaar bent om te beginnen aan de praktijklessen in een vrachtwagen. Je wordt bij ons direct begeleid voor het behalen van de theorie, maar daarnaast staan wij op nog meer punten voor jou klaar.

Naast de begeleiding voor het behalen van jouw theorie, begeleiden we je ook bij het vinden van een geschikte rijschool voor de praktijklessen en kunnen we je helpen bij baanbemiddeling. Op deze manier kun je de kosten van jouw rijopleiding snel terugverdienen.

Uitleg vrachtwagen theorie
Vrachtwagen theorie Goes

Wat is het V2C examen?

Het V2C theorie-examen is het tweede theorie-examen dat je moet behalen voordat je aan de praktijklessen voor het behalen van je vrachtwagen rijbewijs mag beginnen. Het theorie-examen is verplicht voor de rijbewijzen C1 en C. Dit examen bevat de volgende onderdelen:

 • Veiligheidsaspecten,
 • Milieuaspecten,
 • Relevante bepalingen van de Arbeidstijdenwet en het Arbeidstijdenbesluit vervoer,
 • Relevante bepalingen in de vervoerswetgeving.

Het examen

Dit examen heeft 65 vragen, waar je maximaal 75 minuten de tijd voor krijgt. Van deze vragen moet je er 52 of meer goed hebben. Het theorie-examen bestaat voornamelijk uit meerkeuzevragen, maar er zijn ook nieuwe vraagsoorten opgenomen in het examen. Voor meer informatie over deze nieuwe vraagsoorten kun je verder lezen op de website van het CBR. Je kunt diverse vragen krijgen over de bovenstaande onderwerpen.

Bijvoorbeeld over hoe lang een vrachtwagenchauffeur per week mag rijden, maar ook over waar je als vrachtwagenchaffeur rekening mee moet houden tijdens het beladen van de vrachtwagen. Na het afronden van het examen zie je direct op jouw scherm of je geslaagd bent. Wanneer je e-mailadres bekend is bij het CBR, ontvang je de uitslag ook in je mailbox. De uitslag is 2 jaar geldig.

Vrachtwagenchauffeur die een blauwe vrachtwagen deur open doet

Je V2C theorie-examen in 1 dag halen? Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

Direct aanmelden

Theorie halen zonder boeken

Het is bij ons mogelijk om jouw theorie-examens te behalen zonder boeken. Wij begrijpen dat je geen tijd of zin hebt om lang uit een boek te leren. Wellicht is dat ook niet jouw sterkste kant. Echter heb je toch de theorie-examens nodig om het vrachtwagen rijbewijs te halen. Bij ons krijg je persoonlijke aandacht en zorgen we er voor dat je aan het eind van de dag het examen goed kunt afronden.

Bij ons krijg je alle begeleiding die jij nodig hebt om het examen te halen. Je hoeft geen boeken of ander lesmateriaal te bestellen, bij ons is alles aanwezig. Je leert binnen een dag precies wat je moet weten om het theorie examen te behalen. Op deze manier kun je een goede chauffeur worden.

Geslaagd voor de theoriecursus en het praktijkexamen?

Ben je geslaagd voor het theori- examen? Mooi, het begin is er! Nu is het tijd voor het behalen van je praktijkexamen. Wij bieden geen rijlessen aan, maar we kunnen je wel ondersteunen tijdens de zoektocht naar een prettige rijschool. Wanneer je aanmelding bij een bepaalde rijschool via ons geregeld is, ontvang je standaard een rijles gratis. Wel zo prettig! Ook bieden veel rijscholen aantrekkelijke kortingen aan cursussen die hun theorie hebben behaald.

Wanneer je geslaagd bent voor het theorie- en het praktijkexamen, wil je graag een baan. Begrijpelijk! Doordat wij contact hebben met verschillende vervoersbedrijven en er binnen ons netwerk altijd wel mensen op zoek zijn naar goede chauffeurs, kunnen we je zeker verder helpen. We doen alles om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt, zodat jij je droombaan met twee handen aan kunt pakken.

Nascholingscursussen

Zodra jij jouw vrachtwagenrijbewijs hebt behaald en hier beroepsmatig mee gaat rijden, heb je code 95 op het rijbewijs. Dit is een verplichte code voor in heel Europa en staat voor jouw vakbekwaamheid. Eens in de vijf jaar moet je deze code verlengen. Indien je dit niet doet, en de code vervalt, mag je niet meer beroepsmatig rijden. Bij Nuvrachtwagen.nl kun je terecht voor de nascholingscursussen zodat je jouw code behoudt en jouw werk uit kunt blijven voeren.

nuvrachtwagen locatie goes

Kosten

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de kosten die wij hanteren. Begeleiding tijdens het behalen van je V2C vrachtwagen theorie-examen kost € 330-, maar nu tijdelijk € 250-,. Je kunt ervoor kiezen om een deel aan te betalen zodat je 100% deel kunt nemen, maar je kunt het bedrag voorafgaand aan je deelname ook voldoen via iDeal. Na aanmelding ontvang je standaard een factuur voor de afgenomen cursus.

Haal jouw V2C examen in één dag

Wil jij snel beginnen aan de praktijklessen voor jouw vrachtwagen rijbewijs? Vraag dan direct een cursus voor het V2C examen aan. Je kunt je direct aanmelden via onze website. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor het RV1 en het V3C examen. Ook kunnen wij jou helpen bij de medische keuring, het zoeken naar een geschikte rijschool en staan we voor je klaar bij baanbemiddeling.

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op door te e-mailen naar info@nuvrachtwagen.nl of bel naar 085 064 53 89.

Direct aanmelden

WhatsApp chat