thumbnail

Den Haag


Selecteer een cursus

Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.


Selecteer een locatie

Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.


De cursusdag

Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.


Het examen

Zelfde dag nog examen met 100% succesgarantie.

Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).

Betaling door middel van IDeal (Mollie)

VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Vrachtwagen theorie in Den Haag

Woon of werk jij in of vlakbij Den Haag en ben je bezig met je vrachtwagenrijbewijs dan kun je ook in Den Haag terecht bij Nuvrachtwagen.nl voor je vrachtwagen theorie. Bij ons slaag je al in 1 dag voor je RV1, V2c of V3c met code 95! Bij het besturen van een vrachtwagen komt een hoop kijken. En dan is het wel zo fijn als je goede en professionele begeleiding krijgt ook voor het theoriegedeelte. Een goede begeleiding is heel erg belangrijk zodat je niet alleen slaagt voor je examens maar ook de benodigde kennis eigen hebt gemaakt en dit is iets waar wij graag bij helpen.

Wetten, regelgeving en nog veel meer

De onderwerpen die aan bod komen in de theorie-examens variëren van regelgeving, techniek, wetten tot aan belangrijke bepalingen uit de arbeidstijdenwet en het arbeidstijdenbesluit. Er worden ook praktijkvragen gesteld zodat je het geleerde ook in de praktijk kunt toepassen. Als je alle 3 de onderdelen hebt afgerond voor je vrachtwagen theorie dan heb je 100 theorie vragen beantwoord en 45 praktijkvragen.

Nuvrachtwagen.nl in Den Haag

Onze medewerkers in Den Haag zorgen ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt en je vrachtwagen theorie op een efficiënte en correcte manier behaalt. Wij bieden een lesomgeving aan die ervoor zorgt dat alle stof op een logische en duidelijke manier wordt overgebracht zodat het helder is wanneer je wat moet doen en alle vereiste kennis over en rondom de vrachtwagen beheerst. Het is niet alleen belangrijk om te slagen voor je examen maar ook dat je juist kunt handelen in verschillende situaties als je eenmaal de weg op bent in de vrachtwagen. Onze efficiëntie, deskundigheid en kennis zorgen ervoor dat jij je vrachtwagen theorie RV1, V2c of V3c met code 95 al binnen 1 dag kan halen!

WhatsApp chat