thumbnail

Utrecht


Selecteer een cursus

Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.


Selecteer een locatie

Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.


De cursusdag

Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.


Het examen

Zelfde dag nog examen met 100% succesgarantie.

Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).

Betaling door middel van IDeal (Mollie)

VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Vrachtwagen theorie Utrecht

Alle toekomstige vrachtwagenchauffeurs in en rondom Utrecht opgelet je kunt bij Nuvrachtwagen.nl terecht voor je RV1, 2VC of 3VC vrachtwagen theorie. Ben je op zoek naar professionele begeleiding en wil je RV1, 2VC of 3VC met code 95 in slechts 1 dag halen dan ben je bij ons aan het goede adres. Een examen afleggen kan behoorlijk wat stress opleveren maar met onze goede voorbereiding en begeleiding hoef jij je niet druk te maken als jij het examen aflegt!

Lesstof, vragen en praktijkvoorbeelden

Wij zorgen ervoor dat jij alle benodigde lesstof beheerst en zo alle examenvragen en ook alle praktijkvragen begrijpt en kunt beantwoorden. Het RV1 examen en V2C bestaan elk uit 50 meerkeuzevragen waarvan je er 40 goed moet hebben om te slagen. Het V3C examen bestaat uit 45 praktijkvragen.

Een voorbeeld van een techniekvraag is:

  • Wat wordt in een vierslag-dieselmotor tijdens de compressieslag samengeperst?
    • Brandstof
    • Lucht
    • C Brandstof en lucht

Correcte antwoord: B. lucht

Een voorbeeld van een praktijkvraag is:

  • Om 06:00 uur komt Frank op de zaak. Hij controleert de trekker.
    Hij vertrekt om 06:15 uur om een oplegger bij een verhuurbedrijf te gaan ophalen. De oplegger staat al klaar. Is het een taak van Frank om de oplegger aan te koppelen? Antwoord: Ja dit is een van de taken van de chauffeur.

Wij van Nuvrachtwagen.nl zorgen ervoor dat je al dit soort vragen en alle overige vragen zonder problemen kunt beantwoorden.

Aan de slag

Als je alle examens hebt afgerond, bezit jij alle kennis om op professionele wijze een vrachtwagen te besturen. Deze kennis omvat wetgeving, regelgeving, gedragsregels, techniek en nog veel meer. Onze professionele medewerkers helpen graag om alle theoriestof eigen te maken. Met onze hulp slaag je in een handomdraai voor je theorie-examens en kun je je gauw weer concentreren op overige zaken zoals bijvoorbeeld je praktijklessen afronden zodat Utrecht en omgeving er een competente chauffeur bij heeft. Eén die alle vrachtwagen theoriekennis zo paraat heeft, dankzij Nuvrachtwagen.nl!

 

WhatsApp chat