Vrachtwagen theorie oefenen

5/5

5/5

5/5

5/5
Vrachtwagen theorie oefenen

GRATIS OEFEN EXAMENS?

Wil jij je vrachtwagen theorie oefenen? Meld je dan aan voor een dagcursus bij NuVrachtwagen! In één dag stomen we je dan helemaal klaar voor je examen. We leggen je eerst alle theorie nog eens uit en gaan vervolgens aan de slag met echte examenvragen. Daardoor weet je precies wat je kunt verwachten en ga je optimaal voorbereid je theorie-examen in. Zo slaag je vaak al in één keer. Meld je nu aan!

  • Persoonlijke aandacht voor iedereen
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
  • Koffie en zoetigheden
  • Professionele begeleiding bij het CBR
  • Succesgarantie
  • Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

Waarom vrachtwagen theorie oefenen?

Tuurlijk, je moet de regels kennen. Maar misschien nog wel belangrijker: je moet je kennis straks ook in het verkeer kunnen toepassen. Op het theorie-examen bij CBR moet je dus vooral laten zien dat je de regels kunt toepassen en dat leer je nu eenmaal het best door examenvragen te maken. Daarom gaan we in de cursus niet alleen theoretisch aan de slag, maar ga je ook echt die vrachtwagen theorie oefenen!

Welke cursussen kan ik volgen?

Als je rijbewijs C wilt halen, moet je eerst theorie-examens doen. Je kunt bij ons daarom ook alle onderdelen van die vrachtwagen theorie oefenen: RV1 (voor rijbewijs C en D), V2C (voor rijbewijs C1 en rijbewijs C met code 95) en V3C (voor rijbewijs C met code 95). Bij NuVrachtwagen zijn de cursus en het examen op dezelfde dag. Zo kun je snel door naar het volgende examen … of naar de praktijklessen!

Hoe gaat de cursus?

De cursus begint ‘s ochtends vroeg. We leggen je dan alle theorie uit aan de hand van praktijkvoorbeelden. Je hebt er dus in principe geen boek voor nodig. Vervolgens ga je de vrachtwagen theorie oefenen aan de hand van examenvragen. Daarna gaan we samen door naar het CBR waar je meteen je theorie-examen kunt afleggen. Je hebt dan alles nog goed in je geheugen en dus slaag je vaak al in één keer!

Ook vrachtwagen theorie oefenen?

Wil je ook je vrachtwagen theorie oefenen? Volg dan onze dagcursus of klik beneden voor het oefenen van theorie examens met leuke filmpjes, ga onder professionele begeleiding aan de slag met echte examenvragen en slaag diezelfde dag nog voor je theorie-examen. Meld je nu aan voor een cursus bij jou in de buurt!

Hoogste slagingspercentage van Nederland!

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast