Jouw NIWO vergunning verlengen?

Nuvrachtwagen - Jouw NIWO vergunning verlengen?

Wil je jouw NIWO vergunning verlengen? Dat doe je natuurlijk bij Nuvrachtwagen! Wanneer je een NIWO vergunning hebt, is deze 5 jaar geldig. Op den duur moet de vergunning dus verlengd worden. Verlenging moet je zelf aanvragen. Dat kan 6 maanden voordat de vergunning verloopt. Voldoe je nog steeds aan de voorwaarden? Dan wordt de aanvraag toegewezen en wordt je NIWO verlenging met 5 jaar verlengd.  

 • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode 
 • Alles in 1 pakket 
 • Inclusief examenkosten en -inschrijving 
 • Slaag voor elke module binnen 1 dag 
 • Persoonlijke aandacht 
 • Alles van A tot Z geregeld 

Vakbekwaamheid aantonen 

Eén van de voorwaarde waar je aan moet voldoen om een NIWO vergunning te krijgen is vakbekwaamheid. Nuvrachtwagen helpt jij aan deze eis te voldoen. We zijn gespecialiseerd in het geven van effectieve cursussen. Onze lesmethoden zijn uniek. Je leert niet uit dikke boeken, maar verlengt straks op een laagdrempelige manier jouw NIWO vergunning. Zelfs als je last hebt van dyslexie of faalangst.  

NIWO vergunning verlengen: hoe werkt dat precies? 

Jouw NIWO vergunning verlengen gaat bij Nuvrachtwagen eenvoudig en snel. Meld jij je aan voor één van onze cursusdata? Dan volg je ‘s ochtends de cursus en rond je de module nog diezelfde middag succesvol af tijdens een examen op het CBR. Het NIWO diploma bestaat uit de volgende modules: 

 • Module B – Bedrijfsmanagement 
 • Module C – Calculatie 
 • Module F – Financieel Management  
 • Module P – Personeelsmanagement 
 • Module WG 1 – Wegvervoer goederen 1 
 • Module WG 2 – Wegvervoer goederen 2 

Daarom kies je voor Nuvrachtwagen 

Jouw NIWO vergunning verleng je eenvoudig en snel met de dagcursussen van Nuvrachtwagen. Wij bieden het meest uitgebreide pakket aan, waardoor je straks alle benodigde kennis in huis hebt. We bieden jouw snelle en effectieve lesmethoden zodat jij de informatie snel eigen maakt. Zo slaag je niet alleen in 1 dag voor je examen, maar ga je ook écht veilig de weg op. Ofwel: reden genoeg om te kiezen voor het verlengen van jouw NIVO vergunning met de hulp van Nuvrachtwagen. Kies jij ook voor onze unieke methode?  

Snel jouw NIWO vergunning verlengen 

Wil je snel jouw NIWO vergunning verlengen? Nuvrachtwagen is met jarenlange ervaring specialist op het gebied van het NIWO-diploma. Onze cursussen zijn simpel en effectief. En voor iedereen geschikt! Het enige wat jij hoeft te doen is goed opletten. Meld je nu aan bij Nuvrachtwagen. Zo rond jij in no-time de modules af. Vragen over de cursussen of meer weten? Neem contact met ons op via 085 064 53 89 of mail naar info@nuvrachtwagen.nl. 

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast