NIWO vergunning

NIWO vergunning

Ben jij een transportondernemer of wil je dat graag worden? Dan is het behalen van een NIWO vergunning, ook wel transportvergunning, verplicht. Deze vergunning kun je aanvragen bij de NIWO. Voordat je in aanmerking komt voor de NIWO vergunning moet je eerst aan bepaalde eisen voldoen. Welke eisen dat zijn, daar helpt Nuvrachtwagen.nl je bij! We zorgen ervoor dat je zonder stress de NIWO vergunning kan aanvragen. Zo maak jij een goede start als transportondernemer!

 • 100% succesgarantie van Nuvrachtwagen.nl
 • Persoonlijke begeleiding van de docenten
 • Gratis koffie en andere lekkernijen
 • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
 • Alles in 1 pakket, van lesmateriaal tot aan het examen
 • In weinig tijd en zonder stress je vergunning halen

Hoe haal ik de NIWO vergunning?

Voordat je de NIWO vergunning kunt aanvragen bij de NIWO, moet je kunnen aantonen dat je vakbekwaam bent. Dit doe je door eerst een examen af te ronden bij het CBR. De NIWO biedt zelf geen opleiding hiervoor aan. Nuvrachtwagen.nl helpt je om het examen makkelijk en snel te halen. Wij ontzorgen je volledig in het proces. Van de juiste lesinformatie en materiaal tot en met het examen bij het CBR. Zo kun je met een gerust hart je examen afleggen en zo snel mogelijk de NIWO vergunning aanvragen.

Uit welke modules bestaat de opleiding voor de NIWO vergunning?

Onze opleiding voor het behalen van de NIWO vergunning bestaat uit verschillende modules:

 • Wegvervoer goederen 1
 • Wegvervoer goederen 2
 • Personeelsmanagement
 • Bedrijfsmanagement
 • Calculatie
 • Financieel management

Wanneer je de modules hebt afgerond heb je alle kennis in huis om het CBR examen te halen. Bij Nuvrachtwagen.nl hanteren we een 100% succesgarantie. Mocht je de eerste keer niet slagen dan kun je op onze kosten het examen nogmaals afleggen. Bij Nuvrachtwagen.nl slaag je dus altijd!

Meld je nu aan voor de opleiding

Bij Nuvrachtwagen behaal je snel en eenvoudig je NIWO vergunning. Dankzij onze ervaren docenten en persoonlijke begeleiding krijg je precies de informatie die je nodig hebt voor het examen. De cursus is op verschillende locaties door heel het land te volgen. Ook makkelijk je NIWO vergunning halen? Meld je dan snel aan voor de volgende cursus!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein