NIWO vergunning

NIWO vergunning

Ben jij een transportondernemer of wil je dat graag worden? Dan is het behalen van een NIWO vergunning, ook wel transportvergunning, verplicht. Deze vergunning kun je aanvragen bij de NIWO. Voordat je in aanmerking komt voor de NIWO vergunning moet je eerst aan bepaalde eisen voldoen. Welke eisen dat zijn, daar helpt Nuvrachtwagen.nl je bij! We zorgen ervoor dat je zonder stress de NIWO vergunning kan aanvragen. Zo maak jij een goede start als transportondernemer!

  • 100% succesgarantie van Nuvrachtwagen.nl
  • Persoonlijke begeleiding van de docenten
  • Gratis koffie en andere lekkernijen
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
  • Alles in 1 pakket, van lesmateriaal tot aan het examen
  • In weinig tijd en zonder stress je vergunning halen

Hoe haal ik de NIWO vergunning?

Voordat je de NIWO vergunning kunt aanvragen bij de NIWO, moet je kunnen aantonen dat je vakbekwaam bent. Dit doe je door eerst een examen af te ronden bij het CBR. De NIWO biedt zelf geen opleiding hiervoor aan. Nuvrachtwagen.nl helpt je om het examen makkelijk en snel te halen. Wij ontzorgen je volledig in het proces. Van de juiste lesinformatie en materiaal tot en met het examen bij het CBR. Zo kun je met een gerust hart je examen afleggen en zo snel mogelijk de NIWO vergunning aanvragen.

Uit welke modules bestaat de opleiding voor de NIWO vergunning?

Onze opleiding voor het behalen van de NIWO vergunning bestaat uit verschillende modules:

Wanneer je de modules hebt afgerond heb je alle kennis in huis om het CBR examen te halen. Bij Nuvrachtwagen.nl hanteren we een 100% succesgarantie. Mocht je de eerste keer niet slagen dan kun je op onze kosten het examen nogmaals afleggen. Bij Nuvrachtwagen.nl slaag je dus altijd!

Meld je nu aan voor de opleiding

Bij Nuvrachtwagen behaal je snel en eenvoudig je NIWO vergunning. Dankzij onze ervaren docenten en persoonlijke begeleiding krijg je precies de informatie die je nodig hebt voor het examen. De cursus is op verschillende locaties door heel het land te volgen. Ook makkelijk je NIWO vergunning halen? Meld je dan snel aan voor de volgende cursus!

Hoogste slagingspercentage van Nederland!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast