Code 95 verlengen

Nuvrachtwagen - Code 95 verlopen

Is jouw code 95 verlopen, dan is Nuvrachtwagen de beste optie! Niet alleen ben je met onze speciale methode snel zeker van een verlenging van jouw code 95. Meer dan 1000+ cursisten gingen je voor en kozen voor een nascholingscursus bij Nuvrachtwagen. We bieden:  

  • Hoogste slagingspercentage van Nederland 
  • Geen wachtrijen 
  • Jouw code 95 snel verlengd! 
  • Alles wordt voor jou geregeld 
  • Persoonlijke aandacht voor iedereen 
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode 
  • Bespaar tijd met onze effectieve E-Learning 

Nuvrachtwagen biedt meer! 

Nuvrachtwagen biedt kwalitatieve nascholingscursussen aan waarmee je jouw code 95 in no-time kunt verlengen. Hierbij gaan we opnieuw door de stof heen en leer je alles wat je nodig hebt. Jouw kennis opnieuw bijspijkeren is nodig, want volgens de Europese regelgeving dienen beroepschauffeurs iedere 5 jaar op zijn minst 35 uur nascholing te volgen. Van de 35 uur nascholing dient een dag daarvan te bestaan uit praktijktraining. Meld je nu aan bij Nuvrachtwagen als jouw code 95 is verlopen! 

Code 95 verlopen en verlengen bij Nuvrachtwagen 

Code 95 verlengen op locatie? We kunnen bij jou op locatie komen en je medewerkers van een nascholingscursus voorzien. Hierdoor bespaar je tijd en spijker je de kennis van jouw medewerkers binnen no time bij. Nadat de cursus is afgerond, ontvangen de kandidaten een speciaal certificaat. Ook een nascholingscursus volgen via e-learning behoort tot de opties. Dit is prima te combineren met je huidige baan. Je leert de stof snel en efficiënt wanneer het jou het beste uitkomt. Bij ons kun je dan ook het snelst jouw code 95 verlengen. 

Code 95 verlopen? Verleng hem direct! 

Is jouw code 95 verlopen en wil je hem direct verlengen? Meld je dan aan bij Nuvrachtwagen en schakel ons bij jou op locatie in. Of meld je aan voor onze e-learning. Heb je vragen over onze nascholingscursus? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 085 064 53 89. Je kunt ons ook bereiken via info@nuvrachtwagen.nl. Is jouw code 95 verlopen, verleng hem dan razendsnel bij Nuvrachtwagen.nl! 

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein