Code 95 verlopen

Nuvrachtwagen - Code 95 verlopen

Is jouw code 95 verlopen, dan is Nuvrachtwagen de beste optie! Niet alleen ben je met onze speciale methode snel zeker van een verlenging van jouw code 95. Meer dan 1000+ cursisten gingen je voor en kozen voor een nascholingscursus bij Nuvrachtwagen. We bieden:  

  • Hoogste slagingspercentage van Nederland 
  • Geen wachtrijen 
  • Jouw code 95 snel verlengd! 
  • Alles wordt voor jou geregeld 
  • Persoonlijke aandacht voor iedereen 
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode 
  • Bespaar tijd met onze effectieve E-Learning 

Nuvrachtwagen biedt meer! 

Nuvrachtwagen biedt kwalitatieve nascholingscursussen aan waarmee je jouw code 95 in no-time kunt verlengen. Hierbij gaan we opnieuw door de stof heen en leer je alles wat je nodig hebt. Jouw kennis opnieuw bijspijkeren is nodig, want volgens de Europese regelgeving dienen beroepschauffeurs iedere 5 jaar op zijn minst 35 uur nascholing te volgen. Van de 35 uur nascholing dient een dag daarvan te bestaan uit praktijktraining. Meld je nu aan bij Nuvrachtwagen als jouw code 95 is verlopen! 

Code 95 verlopen en verlengen bij Nuvrachtwagen 

Code 95 verlengen op locatie? We kunnen bij jou op locatie komen en je medewerkers van een nascholingscursus voorzien. Hierdoor bespaar je tijd en spijker je de kennis van jouw medewerkers binnen no time bij. Nadat de cursus is afgerond, ontvangen de kandidaten een speciaal certificaat. Ook een nascholingscursus volgen via e-learning behoort tot de opties. Dit is prima te combineren met je huidige baan. Je leert de stof snel en efficiënt wanneer het jou het beste uitkomt. Bij ons kun je dan ook het snelst jouw code 95 verlengen. 

Code 95 verlopen? Verleng hem direct! 

Is jouw code 95 verlopen en wil je hem direct verlengen? Meld je dan aan bij Nuvrachtwagen en schakel ons bij jou op locatie in. Of meld je aan voor onze e-learning. Heb je vragen over onze nascholingscursus? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 085 064 53 89. Je kunt ons ook bereiken via info@nuvrachtwagen.nl. Is jouw code 95 verlopen, verleng hem dan razendsnel bij Nuvrachtwagen.nl! 

Hoogste slagingspercentage van Nederland

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast