Transport opleiding volgen?

Nuvrachtwagen -Transport opleiding volgen?

Wil je een transport opleiding volgen? Nuvrachtwagen leidt je het snelst op! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van theoriecursussen voor de vrachtwagen. Met onze unieke lesmethode leer je niet uit dikke boeken en lees je ook geen lastige teksten. Wij zorgen ervoor dat je snel, gemakkelijk, voordelig en doelgericht jouw opleiding tot vrachtwagenchauffeur afrond. Ook als je met dyslexie of faalangst te maken hebt. We bieden cursussen voor het Rijbewijs C, alle modules van de NIWO-opleiding en nascholing voor Code 95.  

 • Hoogste slagingspercentage van Nederland 
 • Slaag voor elk onderdeel binnen 1 dag 
 • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode 
 • Alles in 1 pakket 
 • Alles wordt geregeld van A tot Z 
 • Geen wachtrijen 
 • Persoonlijke aandacht

Transport opleiding volgen: de stappen 

Een transport opleiding volgen kan bij ons op een eenvoudige wijze. Meld je aan voor de benodigde cursus, volg de lessen en slaag snel voor het examen. Nuvrachtwagen biedt onder andere de cursussen voor: 

 • Rijbewijs C 
 • Rijbewijs D 
 • Nascholing Code 95 
 • NIWO diploma 
 • Eurovergunning 

Ben je geslaagd voor jouw opleiding tot vrachtwagenchauffeur, dan zal Nuvrachtwagen je indien gewenst ook begeleiden naar een baan binnen de transportsector.  

Waarom kiezen voor onze opleiding? 

Waarom een transport opleiding volgen bij Nuvrachtwagen? Bij ons bieden we je niet alleen de beste theoriecursus, maar zelfs meer dan dat. Zo kunnen we ook je medische keuring op ons nemen en begeleiden we je richting een baan. Meer dan 1000+ geslaagden kozen al voor onze opleiding tot vrachtwagenchauffeur en hebben wij mogen helpen in hun verdere loopbaan. Word jij de volgende?  

Meld je aan voor onze transport opleiding 

Meteen een transport opleiding volgen? Meld je aan bij Nuvrachtwagen en ontdek hoe snel je jouw rijbewijs C of je NIWO diploma op zak hebt! Je kunt contact met ons opnemen via 085 064 53 89 of een e-mail sturen naar info@nuvrachtwagen.nl. Met onze transport opleiding weet je altijd zeker dat je de juiste kennis krijgt aangereikt om straks als volwaardig vrachtwagenchauffeur aan de slag te gaan! 

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein