Transport opleiding volgen?

Nuvrachtwagen -Transport opleiding volgen?

Wil je een transport opleiding volgen? Nuvrachtwagen leidt je het snelst op! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van theoriecursussen voor de vrachtwagen. Met onze unieke lesmethode leer je niet uit dikke boeken en lees je ook geen lastige teksten. Wij zorgen ervoor dat je snel, gemakkelijk, voordelig en doelgericht jouw opleiding tot vrachtwagenchauffeur afrond. Ook als je met dyslexie of faalangst te maken hebt. We bieden cursussen voor het Rijbewijs C, alle modules van de NIWO-opleiding en nascholing voor Code 95.  

 • Hoogste slagingspercentage van Nederland 
 • Slaag voor elk onderdeel binnen 1 dag 
 • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode 
 • Alles in 1 pakket 
 • Alles wordt geregeld van A tot Z 
 • Geen wachtrijen 
 • Persoonlijke aandacht

Transport opleiding volgen: de stappen 

Een transport opleiding volgen kan bij ons op een eenvoudige wijze. Meld je aan voor de benodigde cursus, volg de lessen en slaag snel voor het examen. Nuvrachtwagen biedt onder andere de cursussen voor: 

 • Rijbewijs C 
 • Rijbewijs D 
 • Nascholing Code 95 
 • NIWO diploma 
 • Eurovergunning 

Ben je geslaagd voor jouw opleiding tot vrachtwagenchauffeur, dan zal Nuvrachtwagen je indien gewenst ook begeleiden naar een baan binnen de transportsector.  

Waarom kiezen voor onze opleiding? 

Waarom een transport opleiding volgen bij Nuvrachtwagen? Bij ons bieden we je niet alleen de beste theoriecursus, maar zelfs meer dan dat. Zo kunnen we ook je medische keuring op ons nemen en begeleiden we je richting een baan. Meer dan 1000+ geslaagden kozen al voor onze opleiding tot vrachtwagenchauffeur en hebben wij mogen helpen in hun verdere loopbaan. Word jij de volgende?  

Meld je aan voor onze transport opleiding 

Meteen een transport opleiding volgen? Meld je aan bij Nuvrachtwagen en ontdek hoe snel je jouw rijbewijs C of je NIWO diploma op zak hebt! Je kunt contact met ons opnemen via 085 064 53 89 of een e-mail sturen naar info@nuvrachtwagen.nl. Met onze transport opleiding weet je altijd zeker dat je de juiste kennis krijgt aangereikt om straks als volwaardig vrachtwagenchauffeur aan de slag te gaan! 

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast