NIWO certificaat

NIWO Certificaat

NIWO certificaat

Ga je aan de slag in het professionele wegvervoer en rijd je met voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500kg? Dan heb je een NIWO certificaat nodig. Daarmee kun je namelijk de je verplichte NIWO vergunning halen. Met onze lokale NIWO opleidingen stomen wij je klaar voor je examens en haal je je diploma vaak in één keer. Zonder boeken en ongeacht je opleidingsniveau of voorkennis. Meld je nu aan!
  • Persoonlijke aandacht voor iedereen
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
  • Koffie en zoetigheden
  • Professionele begeleiding bij het CBR
  • Succesgarantie
  • Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

Wat is het NIWO certificaat?

Het NIWO certificaat is een soort diploma waarmee je je vakbekwaamheid kunt aantonen. Dat is één van de wettelijke eisen waaraan je moet voldoen voor het aanvragen van de verplichte Eurovergunning. Je krijgt het certificaat als je 6 examens (bedrijfsmanagement, personeelsmanagement, financieel management, calculatie, wegvervoer goederen 1 of wegvervoer goederen 2) succesvol hebt afgerond.

Hoe gaat de cursus?

Tijdens de cursus leer je alles wat je moet weten over het desbetreffende onderdeel. We beginnen ‘s ochtends vroeg. Aan de hand van slimme ezelsbruggetjes en praktijkvoorbeelden leer je alles over de theorie. ‘s Middags gaan we naar het CBR, zodat je meteen je examen kunt maken. Op die manier heb je alles nog vers in je geheugen en is de kans dat je slaagt veel groter!

Wat heb ik nog meer nodig voor een vergunning?

Voor de aanvraag van een vergunning moet je je vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kredietwaardigheid kunnen aantonen. Dat doe je met respectievelijk het NIWO diploma, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en verklaring van een NOAB-lid. Daarnaast moet je beschikken over een reële vestiging (in de praktijk vaak een KVK-inschrijving).

Ook je NIWO certificaat halen?

Ook een Europese vergunning aanvragen, zodat je een bedrijf kan beginnen in het transport of het vervoer van goederen? Daar helpen we je graag bij. Meld je nu aan voor één van onze cursussen en voldoe snel aan de vakbekwaamheidseis!

Hoogste slagingspercentage van Nederland!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast