NIWO certificaat

NIWO Certificaat

NIWO certificaat

Ga je aan de slag in het professionele wegvervoer en rijd je met voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500kg? Dan heb je een NIWO certificaat nodig. Daarmee kun je namelijk de je verplichte NIWO vergunning halen. Met onze lokale NIWO opleidingen stomen wij je klaar voor je examens en haal je je diploma vaak in één keer. Zonder boeken en ongeacht je opleidingsniveau of voorkennis. Meld je nu aan!
  • Persoonlijke aandacht voor iedereen
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
  • Koffie en zoetigheden
  • Professionele begeleiding bij het CBR
  • Succesgarantie
  • Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

Wat is het NIWO certificaat?

Het NIWO certificaat is een soort diploma waarmee je je vakbekwaamheid kunt aantonen. Dat is één van de wettelijke eisen waaraan je moet voldoen voor het aanvragen van de verplichte Eurovergunning. Je krijgt het certificaat als je 6 examens (bedrijfsmanagement, personeelsmanagement, financieel management, calculatie, wegvervoer goederen 1 of wegvervoer goederen 2) succesvol hebt afgerond.

Hoe gaat de cursus?

Tijdens de cursus leer je alles wat je moet weten over het desbetreffende onderdeel. We beginnen ‘s ochtends vroeg. Aan de hand van slimme ezelsbruggetjes en praktijkvoorbeelden leer je alles over de theorie. ‘s Middags gaan we naar het CBR, zodat je meteen je examen kunt maken. Op die manier heb je alles nog vers in je geheugen en is de kans dat je slaagt veel groter!

Wat heb ik nog meer nodig voor een vergunning?

Voor de aanvraag van een vergunning moet je je vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kredietwaardigheid kunnen aantonen. Dat doe je met respectievelijk het NIWO diploma, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en verklaring van een NOAB-lid. Daarnaast moet je beschikken over een reële vestiging (in de praktijk vaak een KVK-inschrijving).

Ook je NIWO certificaat halen?

Ook een Europese vergunning aanvragen, zodat je een bedrijf kan beginnen in het transport of het vervoer van goederen? Daar helpen we je graag bij. Meld je nu aan voor één van onze cursussen en voldoe snel aan de vakbekwaamheidseis!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein