NIWO diploma

NIWO diploma

Wil je zelfstandig aan de slag gaan als transportondernemer? Dan heb je de vakbekwaamheidseis van het NIWO diploma nodig. Na het behalen van een NIWO diploma is er veel mogelijk in de transportwereld. Als je op zoek bent naar een duidelijke en effectieve lesmethode, zoek dan niet verder. Alle onderdelen van het NIWO diploma en de NIWO vergunning haal je voordelig en binnen één week met NuVrachtwagen!

Wat kan je met het NIWO diploma?

Het halen van het NIWO diploma geeft jou veel mogelijkheden in de transportwereld. Heb je bijvoorbeeld ambitie om een eigen transportonderneming te starten? Of wil je als ZZP’er aan de slag gaan als chauffeur voor het vervoeren van goederen? Dan is het NIWO diploma een vereiste. Met het diploma op zak kun je zowel nationaal als internationaal goederen vervoeren als vrachtwagenchauffeur. NuVrachtwagen biedt alle onderdelen van NIWO en regelt graag het examen voor een NIWO vergunning.

De onderdelen van het NIWO

De opleiding NIWO bestaat uit 6 onderdelen. Elk onderdeel wordt getoetst in een examen en moet met succes worden afgerond. De onderdelen zijn: bedrijfsmanagement, personeelsmanagement, financieel management, calculatie, wegvervoer goederen 1 en wegvervoer goederen 2. Bij NuVrachtwagen kun je alle onderdelen apart volgen (incl. examen) of je gaat voor een een alles-in-1-pakket. De cursussen worden gegeven door middel van een simpele en duidelijke e-learning methode. Met de NIWO opleiding van NuVrachtwagen slaag je gegarandeerd in 6 dagen voor al deze onderdelen!

Haal je NIWO diploma via NuVrachtwagen!

Binnen één week een NIWO diploma op zak? Via NuVrachtwagen is het mogelijk. We leren je alles wat je moet weten om te slagen voor het NIWO examen. NuVrachtwagen heeft niet voor niets één van de hoogste slagingspercentages van Nederland! Er zijn geen wachttijden dus je kunt direct aan de slag. Uiteraard kun je rekenen op de nodige persoonlijk aandacht. Met een duidelijke en effectieve lesmethode zorgen we dat jij helemaal klaar wordt gestoomd voor het examen. Meld je nu aan of neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast