NIWO diploma

NIWO diploma

Wil je zelfstandig aan de slag gaan als transportondernemer? Dan heb je de vakbekwaamheidseis van het NIWO diploma nodig. Na het behalen van een NIWO diploma is er veel mogelijk in de transportwereld. Als je op zoek bent naar een duidelijke en effectieve lesmethode, zoek dan niet verder. Alle onderdelen van het NIWO diploma en de NIWO vergunning haal je voordelig en binnen één week met NuVrachtwagen!

Wat kan je met het NIWO diploma?

Het halen van het NIWO diploma geeft jou veel mogelijkheden in de transportwereld. Heb je bijvoorbeeld ambitie om een eigen transportonderneming te starten? Of wil je als ZZP’er aan de slag gaan als chauffeur voor het vervoeren van goederen? Dan is het NIWO diploma een vereiste. Met het diploma op zak kun je zowel nationaal als internationaal goederen vervoeren als vrachtwagenchauffeur. NuVrachtwagen biedt alle onderdelen van NIWO en regelt graag het examen voor een NIWO vergunning.

De onderdelen van het NIWO

De opleiding NIWO bestaat uit 6 onderdelen. Elk onderdeel wordt getoetst in een examen en moet met succes worden afgerond. De onderdelen zijn: bedrijfsmanagement, personeelsmanagement, financieel management, calculatie, wegvervoer goederen 1 en wegvervoer goederen 2. Bij NuVrachtwagen kun je alle onderdelen apart volgen (incl. examen) of je gaat voor een een alles-in-1-pakket. De cursussen worden gegeven door middel van een simpele en duidelijke e-learning methode. Met de NIWO opleiding van NuVrachtwagen slaag je gegarandeerd in 6 dagen voor al deze onderdelen!

Haal je NIWO diploma via NuVrachtwagen!

Binnen één week een NIWO diploma op zak? Via NuVrachtwagen is het mogelijk. We leren je alles wat je moet weten om te slagen voor het NIWO examen. NuVrachtwagen heeft niet voor niets één van de hoogste slagingspercentages van Nederland! Er zijn geen wachttijden dus je kunt direct aan de slag. Uiteraard kun je rekenen op de nodige persoonlijk aandacht. Met een duidelijke en effectieve lesmethode zorgen we dat jij helemaal klaar wordt gestoomd voor het examen. Meld je nu aan of neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein