Eurovergunning

NIWO kosten
Theoriecursus
Selecteer een cursus
Kies hier je theoriecursus of je complete pakket
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen hun Eurovergunning bij Nuvrachtwagen halen

De Eurovergunning, ook wel transportvergunning, is een vergunning voor transportondernemers. Ga jij goederen vervoeren over de weg? Dan ben je volgens de wet verplicht om een Eurovergunning te hebben. De vergunning kun je aanvragen bij de NIWO. Om in aanmerking te komen dien je aan een aantal eisen te voldoen. Daar helpt Nuvrachtwagen bij.
Persoonlijke aandacht voor iedereen
Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
Koffie en zoetigheden
Professionele begeleiding bij het CBR
Succesgarantie
Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast

Vervoer jij goederen over de weg, zoals kleding, witgoed, voedsel of bouwmateriaal? Doe je dat voor een opdrachtgever en krijg je betaald? Dan heb je een Eurovergunning nodig. Dat geldt voor zowel organisaties als voor ZZP’ers en eigen rijders. De vergunning is verplicht voor zowel nationaal als internationaal vervoer wanneer er wordt gereden met voertuigen met een laadvermogen van minimaal 500 kilo. 

Om in aanmerking te komen voor de Eurovergunning dien je aan 4 eisen te voldoen. Dit zijn de 4 eisen:  

1. Je bent betrouwbaar 

Met een Verklaring Omtrent Gedrag toon je jouw betrouwbaarheid aan. Deze vraag je eenvoudig schriftelijk of online aan. 

2. Je bent kredietwaardig 

Om aan te tonen dat je financiële draagkracht hebt – en dus kredietwaardig bent – dien je je jaarcijfers of openingsbalans te overhandigen inclusief een verklaring van een geregistreerd deskundige. 

3. Je bent reëel gevestigd 

Om te voldoen aan de eis reële vestiging dien je een inschrijving bij de KvK, een bedrijfspand in Nederland en minimaal 1 voertuig in je bezit te hebben. 

4. Je bent vakbekwaam 

Om aan de laatste eis te voldoen, vakbekwaamheid, heb je een vakdiploma beroepsgoederenvervoer nodig. Dit diploma haal je eenvoudig en snel via Nuvrachtwagen.  

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

De lesmethoden van NuVrachtwagen

Bij Nuvrachtwagen haal jij zorgeloos het diploma beroepsgoederenvervoer. Snel, efficiënt en zonder gedoe. Daar houden we van. En jij ook! Want zo ben jij in no-time – en met de juiste papieren op zak – op weg. Onze lesmethoden zijn effectief. Door simpele uitleg en de kracht van herhaling. En vooral zonder dure en moeilijk boeken. Schrijf je in voor een module en slaag dezelfde dag! Tijdens de ochtendcursussen bereiden we je volledig voor zodat jij diezelfde middag nog het examen bij het CBR af kunt leggen.  

Nu in 1 dag! 95% slaagt in 1 keer!

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda