Vrachtauto theorie

Nuvrachtwagen - Code 95 verlopen

Wil je jouw vrachtauto theorie leren op de beste manier? Leer je theorie bij Nuvrachtwagen.nl! Bij ons heb je de mogelijkheid om binnen 1 dag te slagen voor je theorie-examen. Met onze unieke lesmethode weet je zeker dat je geen uren in stoffige boeken kwijt bent en snel de stof oppakt. Hierdoor haal je op een doelgerichte manier je theorie-examen. En dat voor een aantrekkelijke prijs. Heb je faalangst of dyslexie? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
  • Alles in 1 pakket
  • Wij regelen alles voor je!
  • Slaag voor elk onderdeel binnen 1 dag
  • Geen wachtrijen
  • Persoonlijke aandacht

Theorie vrachtauto: wat leer je allemaal?

Ga je met jouw vrachtauto theorie aan de slag bij NuVrachtwagen, dan leer je bij ons in slechts één dag diverse onderdelen. Zo staan onderstaande onderdelen je te wachten:

RVM1-C(1) (voorheen RV1): dit is verplicht voor je rijbewijs C en D.
VM2-C (voorheen V2C): dit is verplicht voor rijbewijs C1 en C met code 95.
VM3-C (voorheen V3C): dit is verplicht voor rijbewijs C met code 95.

Bij ons kun je vrijwel direct beginnen. Dit komt doordat wij geen wachtrijen hanteren. Zo kun je het snelst en eenvoudigst slagen voor je vrachtauto theorie.

Inhoud theorie-examen

Heb je je vrachtauto theorie geleerd, dan doe je aansluitend examen. Het is ook mogelijk eerst praktijkexamen en dan theorie-examen te doen bij Nuvrachtwagen. Echter kiezen de meesten ervoor om eerst hun theorie-examen te behalen. De duur hiervan en hoeveel vragen je goed moet hebben, verschilt per vrachtwagen theorie-examen. ‘s Ochtends begin je op een van onze locaties, waarna je ‘s middags naar het CBR wordt begeleid. Vervolgens leg je het theorie-examen af en slaag je binnen 1 dag!

Leer jouw vrachtauto theorie bij NuVrachtwagen

Wil je jouw vrachtauto theorie snel leren? Meld je dan direct aan bij NuVrachtwagen. Wij zorgen er vervolgens voor dat je snel slaagt en wel met onze unieke methode! Ook begeleiden we je na je theorie-examen. Bel ons nu via 085 064 53 89 of stuur een e-mail naar info@nuvrachtwagen.nl. Bij ons heb je jouw vrachtauto theorie snel in je zak!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

Jeremy
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

Jan
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

Wesley
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

Wouter
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

Camiel
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

Jan Hein
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein