thumbnail

Vrachtwagen Theorie in 1 dag

Vrachtwagen Theorie in 1 dag

Je vrachtwagen theorie in 1 dag halen? Bij ons kan dat! Wij bieden alle drie onderdelen aan die je nodig hebt voor je vrachtwagenrijbewijs. Wil je graag je vrachtwagen theorie halen zonder dat het je al te veel tijd kost maar wel met professionele begeleiding dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij van Nuvrachtwagen.nl hebben de expertise en kennis in huis en bieden een gunstige leeromgeving zodat jij alle kennis paraat hebt en slaagt voor je examen. En dat alles binnen 1 dag!

RV1

Voor je vrachtwagenrijbewijs is dit een van de verplichte onderdelen. Dit examen toetst namelijk je kennis over de gedragsregels, verkeerswetgeving en werking verkeerstechniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vraag als “Waarmee wordt de turbocompressor gekoeld?”. Vervolgens krijg je enkele meerkeuzeantwoorden waarbij je het juiste moet kiezen. Het examen zelf bestaat uit 50 vragen waar je 75 minuten over mag doen. Hiervan moet je er minimaal 40 goed hebben om te slagen. Bij Nuvrachtwagen.nl zorgen wij ervoor dat jij de juiste kennis in huis hebt om dit examen met goed gevolg en in 1 dag af te leggen!

V2C

Het tweede onderdeel is het V2C gedeelte. Dit examen omvat de volgende onderdelen:

  • veiligheidsaspecten,
  • milieuaspecten,
  • relevante bepalingen van de Arbeidstijdenwet en het Arbeidstijdenbesluit vervoer, en
  • relevante bepalingen in de vervoerswetgeving.

Ook dit examen bestaat uit 50 vragen en duurt maximaal 75 minuten. Hier kun je een verscheidenheid aan vragen verwachten zoals: Als een chauffeur deze week 51 uur heeft gereden, hoeveel uur mag de chauffeur dan de volgende week maximaal rijden? Maar ook: Waar moet een chauffeur rekening mee houden als de vrachtwagen wordt beladen? Hierbij krijg je ook weer meerdere antwoorden waar je uit kunt kiezen. Bij Nuvrachtwagen.nl zorgen wij ervoor dat je al deze antwoorden weet en zo je examen binnen 1 dag haalt!

V3C met code 95

Het laatste onderdeel is V3C en net als het tweede deel omvat dit examen dezelfde onderdelen ofwel alles wat je maar kunt bedenken over goederenvervoer. Dit examen bestaat uit 45 praktijkvragen en duurt maximaal 120 minuten. Met dit examen wordt vooral gekeken of je jouw kennis ook in de praktijk kunt toepassen. Wij van Nuvrachtwagen.nl zorgen ervoor dat je de theorie dusdanig beheerst dat je ook dit diploma binnen 1 dag op zak hebt.

WhatsApp chat