Vrachtwagen theorie in Den Haag

Woon of werk jij in of vlakbij Den Haag en ben je bezig met je vrachtwagenrijbewijs dan kun je ook in Den Haag terecht bij Nuvrachtwagen.nl voor je vrachtwagen theorie.

Bij ons slaag je al in 1 dag voor je RV1, 2VC of 3VC met code 95! Bij het besturen van een vrachtwagen komt een hoop kijken. En dan is het wel zo fijn als je goede en professionele begeleiding krijgt ook voor het theoriegedeelte.

Een goede begeleiding is heel erg belangrijk zodat je niet alleen slaagt voor je examens maar ook de benodigde kennis eigen hebt gemaakt en dit is iets waar wij graag bij helpen.

Wetten, regelgeving en nog veel meer

De onderwerpen die aan bod komen in de theorie-examens variëren van regelgeving, techniek, wetten tot aan belangrijke bepalingen uit de Arbeidstijdenwet en het Arbeidstijdenbesluit.

Er worden ook praktijkvragen gesteld zodat je het geleerde ook in de praktijk kunt toepassen.

Als je alle 3 de onderdelen hebt afgerond voor je vrachtwagen theorie dan heb je 100 theorie vragen beantwoord en 45 praktijkvragen.

Nuvrachtwagen.nl in Den Haag

Onze medewerkers in Den Haag zorgen ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt en je vrachtwagen theorie op een efficiënte en correcte manier behaalt.

Wij bieden een lesomgeving aan die ervoor zorgt dat alle stof op een logische en duidelijke manier wordt overgebracht zodat het helder is wanneer je wat moet doen en alle vereiste kennis over en rondom de vrachtwagen beheerst.

Het is niet alleen belangrijk om te slagen voor je examen maar ook dat je juist kunt handelen in verschillende situaties als je eenmaal de weg op bent in de vrachtwagen.

Onze efficiëntie, deskundigheid en kennis zorgen ervoor dat jij je vrachtwagen theorie RV1, 2VC of 3VC met code 95 al binnen 1 dag haalt!

Meest gestelde vragen

1Hoe laat begint de cursus?
De aanvang van de Theorie cursus begint om 06:15 uur we zullen 06:30 uur beginnen met de Cursus. De uiteindelijke cursus plus examen zal klaar zijn om uiterlijk 14:00 uur
2Wie reserveert het Theorie examen
Bij NuVrachtwagen.nl regelen wij daadwerijlijk alles voor je. De bedrag waar je voor betaald is inclusief de Lunch/ CBR Reservering en Inclusief BTW. Wij reserveren jou Theorie examen en alles wat er rond om heen komt kijken.
3Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?
Tijdens je aanmelding betaal je eerste 100 euro vooruit via ideal en de rest op de dag zelf als je komt voor je Vrachtwagen curus. De totale theoriepakket bestaat uit drie onderdelen (RV1, V2C en V3C). De kosten van het pakket zijn voordeliger en zijn 950 euro inclusief BTW. En individueel zijn ze €330,- per onderdeel inclusief btw en examen.
4En wat als ik het niet haal?
In de regel is het zo dat iedereen die goed meedoet en op tijd aanwezig is dezelfde dag ook nog slaagt. Maar mocht dit niet lukken dan hebben wij een succes garantie, dit houd in dat je gratis de cursus mag volgen. Je betaald alleen €100,- dit zijn de kosten die gemaakt worden voor het aanvragen van je examen.
5Moet ik vooraf leren?
Dit is zeker niet noodzakelijk, maar mag natuurlijk wel. Tijdens de cursus behandelen we alle onderdelen die ten sprake komen van A tot Z. Dus in principe Geen boeken meer nodig!
Aanmelden
WhatsApp chat