Vrachtwagenchauffeur theorie

vrachtwagenchauffeur-theorie

Wil je als beroepschauffeur aan de slag? Of ben je momenteel al beroepschauffeur, maar wil je ook vrachtwagen kunnen rijden? Dan zul je je vrachtwagenchauffeur theorie moeten behalen. NuVrachtwagen helpt je om binnen één dag voor je theorie te slagen. Kies jij voor NuVrachtwagen? Dan ontzorgen we je van A tot Z. Heb je eenmaal je theorie behaald? Dan kunnen we je zelfs helpen om een praktijkschool te vinden. Sterker nog, we verzorgen zelfs baanbemiddeling!

Snel je vrachtwagenchauffeur theorie behalen

Met onze ervaring en bewezen lesmethodes brengen we jou de vrachtwagenchauffeur theorie bij! Dankzij onze hulp kun jij binnen één dag je theorie halen. En dat tegen zeer scherpe tarieven! Uiteraard heb je de theorie uiteindelijk ook in de praktijk nodig. We helpen je daarom niet alleen snel, maar hechten ook veel waarde aan kwaliteit. Heb je onze cursus afgerond? Dan beschik je écht over de kennis die je nodig hebt voor een baan als vrachtwagenchauffeur.

Je kunt meteen beginnen, zonder voorkennis

Meld jij je aan voor onze cursus? Er zijn geen lange wachttijden, dus je kunt vrijwel direct beginnen! Natuurlijk is het mogelijk om te studeren voordat je aan de cursus begint. Dit is echter geen vereiste! Tijdens onze cursus komt alle vrachtwagenchauffeur theorie aan bod. Zo heb je helemaal geen boeken nodig om je klaar te stomen. Kwaliteit staat bij onze cursus steeds voorop. We willen je niet alleen laten slagen, we willen ook dat je een goede chauffeur wordt.

Verschillende locaties in de buurt van het CBR

Je kunt onze cursus voor de vrachtwagenchauffeur theorie op verschillende locaties door het land volgen. Zo hebben we onder meer locaties in Zwolle, Amsterdam en Enschede. Onze cursuslocaties zijn vlak bij het CBR. Zo kun je na de cursus snel bij het CBR aanwezig zijn. Daar kun je vervolgens je examen afronden. Wij plannen het examen voor je in, op dezelfde dag als de cursus. Zo is je kans op slagen het grootst!

Ook voor je Code 95

Als beroepschauffeur dien je ook over een Code 95 te beschikken. Eens in de 5 jaar moet je je laten bijscholen om de Code 95 te verlengen. Wil je als beroepschauffeur een bijscholingscursus volgen voor de Code 95? Dan is ook dat mogelijk bij NuVrachtwagen!

Aanmelden voor de cursus?

Wil jij snel je vrachtwagenchauffeur theorie behalen? Meld je dan vandaag nog aan voor de cursus! Aanmelden is zeer eenvoudig. Je kiest simpelweg een locatie en datum en vult vervolgens je gegevens in. Na het doen van de aanbetaling, moet je simpelweg tijdig aanwezig zijn. Nog even en ook jij bent geslaagd voor de vrachtwagenchauffeur theorie!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

Jeremy
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

Jan
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

Wesley
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

Wouter
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

Camiel
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

Jan Hein
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein