thumbnail

Bus theorie

Autobus Theorie in 1 dag, plus alle begeleiding na het slagen

Stel je voor dat er één punt is waar je jouw bus theorie binnen 1 dag kunt halen zonder enige gebruik van boeken en waarbij je direct begeleid wordt met het CBR examen. Niet alleen in de richting van een rijschool voor je praktijk, maar ook bij alles wat nodig is om het theorie certificaat te behalen, zodat je met de juiste papieren direct aan de slag kunt. En dat allemaal tegen scherpe tarieven, zodat je niet eerst flink moet sparen voordat je kunt beginnen.

Je hoeft het je niet meer voor te stellen, want je hebt ons al gevonden wanneer je dit leest. Wij bieden je een dagcursus bus theorie aan en zorgen ervoor dat we je ook verder begeleiden, zodat je de kosten direct terug kunt verdienen. Zo is het rijden van een Autobus voor iedereen mogelijk.

Bekijk RV1 cursus Bekijk V2D cursus Bekijk V3D cursus

Ben je veel tijd kwijt aan de Bustheorie?

De theorie voor het Bus rijbewijs kan heel veel tijd in beslag nemen. Dit komt vooral omdat het heel lastig in de boeken wordt beschreven. Bij ons wordt ervoor gezorgd dat je de Bus theorie snel en gemakkelijk leert binnen een dag. Maar dat is niet alles. Wij leggen vooral de nadruk op de kwaliteit van de Bus theorie. Je hebt het namelijk niet alleen nodig voor je Bus rijbewijs, je hebt de kennis vooral daarna nodig wanneer je achter het stuur komt te zitten en de Bus zelf moet besturen.

 

Je vindt bij ons een cursus voor de Bus theorie in 1 dag. Onze cursisten zijn succesvol omdat wij gebruikmaken van onze ervaring en bewezen lesmethodes, waardoor de stof beter blijft hangen en je hiermee direct aan kunt schuiven aan je examen. En dat scheelt aanzienlijk in tijd, zodat je veel eerder kunt beginnen met de rijlessen in de praktijk.

Welke Bus theorie heb ik nodig?

Er zijn verschillende onderdelen voor de Bus theorie. Bij ons slaag je binnen één dag voor elk onderdeel. Het overzicht:

RV1: verplicht examen wanneer je rijbewijs C en D wilt halen

V2D: verplicht examen voor rijbewijs D met code 95

V3D: verplicht examen voor rijbewijs D met code 95

 

Aangezien je met onze cursus voor Bus theorie in één dag kunt slagen en er geen wachtrijen zijn, kun je direct doorstromen naar de praktijklessen en vervolgens een werkplek.

 

Welke boeken heb ik nodig voor de Bus theorie?

Indien je bij ons de cursus volgt, heb je helemaal geen boeken meer nodig! Vergeet het ‘studeren’ of ‘blokken’ om je klaar te stomen voor de examens. Wij leren je alles binnen een dag, waardoor je alle stof met gemak tot je kunt nemen. Hierbij blijft de kwaliteit altijd voorop staan. Je hebt de Bus theorie niet alleen nodig om te slagen voor je examen, je hebt het ook nodig om een goede chauffeur te worden en de regels te kennen tijdens het rijden op de Bus.

 

Wij bieden alle kennis en begeleiding die je nodig hebt voor het examen voor het Bus rijbewijs. Je hoeft dus geen boeken te bestellen of ander lesmateriaal: wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is en dat je binnen een dag alles leert wat je moet weten voor je theorie-examen. Ongeacht of dat de theorie voor Bus, D of de DE is.

 

Wat is belangrijk bij de autobus Theoriecursus

Tijdens de theoriecursus voor de Bus is het belangrijk dat je uitgerust bij ons komt, zodat je optimaal kunt presteren en de theorie kunt leren die je tijdens de rest van je loopbaan nodig hebt. Wanneer je iets niet begrijpt of extra uitleg wilt, zorgen wij ervoor dat we klaar staan met de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt. Iedereen heeft een eigen tempo en een eigen manier van leren. Wij passen ons daar graag op aan.

 

En wat als ik geslaagd ben voor de Bustheoriecursus?

Het slagen voor de theoriecursus voor de Bus is een mooi moment, maar eigenlijk heb je er niet echt veel aan. Het is slechts de eerste stap in een lang proces. Wij hebben hier zelf alle ervaring mee en maken het daarom makkelijker voor je. Zo begeleiden we je richting de medische keuring, die verplicht is voordat je mag beginnen met de rijlessen.

 

Kom je door de medische keuring, dan helpen we je verder met het vinden van de juiste rijschool. Wij hebben een uitgebreid netwerk met uiteenlopende adressen en hebben afspraken met veel rijschoolhouders. Zo kunnen we een locatie bij jou in de buurt vinden of een rijschool die helemaal aansluit op jouw eigen manier van leren. Of je eigen wensen natuurlijk, wanneer je die hebt. Wordt de aanmelding bij de rijschool via ons geregeld? Dan krijg je standaard één rijles gratis. Daarnaast hanteren veel rijscholen korting voor de cursisten die via 123bustheorie.nl komen, omdat zij weten dat de theorie 100% in orde is.

 

Geslaagd voor je praktijkexamen? Ook dan helpen we je graag verder. Natuurlijk kun je gemakkelijk aan werk komen, want chauffeurs zijn altijd nodig. Maar de kans is klein dat je ‘gewoon ergens’ aan het werk wilt op de Bus. Heb je tijdens de bustheorie aangegeven dat je graag wilt dat 123bustheorie.nl jou verder helpt bij het vinden van een baan? Dan gaan we dat doen.

 

Een baan na alle Bus theorie en praktijk

Nu je heel het traject doorlopen hebt, wil je graag aan het werk en geld verdienen. Maar je wilt niet zomaar ergens geplaatst worden op ritten waar je niets mee hebt. NuBus.nl helpt je graag verder. Wij hebben contact met veel grote vervoersbedrijven en binnen ons netwerk zijn er altijd mensen die goede chauffeurs nodig hebben.

 

Dat is waar je al een punt voor hebt: elk contact in ons netwerk weet dat wij onze cursisten opleiden met oog op de kwaliteit – en niet alleen voor het examen. Heb je nog geen cv opgesteld of weet je niet zo goed hoe je het beste een sollicitatiegesprek in kunt gaan omdat het de eerste keer is – of omdat je de baan echt heel graag wilt? Geen zorgen, wanneer je dit aangeeft, zorgen wij ervoor dat je alle begeleiding krijgt om die droombaan met twee handen aan te kunnen pakken.

 

Waarom kies ik voor 123bustheorie.nl voor mijn Bus theorie?

Omdat jij je Bus theorie in 1 dag wilt halen

Omdat je de beste rijlessen na je theorie-examen wilt hebben.

Omdat je graag baanbegeleiding wilt hebben.

Omdat je niet te veel wilt betalen voor een cursus theorie voor de Bus.

Omdat je wilt kunnen slagen zonder hiervoor boeken te moeten openen.

Omdat je een complete aanbieder wilt die het volledige traject voor je regelt.

Omdat wij actief zijn in heel Nederland.

Slaag binnen één dag voor je Bustheorie en wordt Buschauffeur!

 

Geen zin om te studeren in droge stof voor je Bus theorie? Maar wil je wel graag aan het werk als chauffeur op een Bus? Dan is onze cursus theorie voor de Bus de perfecte optie. Indien gewenst kunnen we je zelfs helpen bij de medische keuring, de praktijklessen en het vinden van een baan, zodat je eindelijk kunt beginnen met jouw droombaan. Wil je meer weten over de mogelijkheden of prijzen? Of wil je ineens meerdere mensen inschrijven voor de cursus theorie voor de Bus?

 

Je bereikt ons gemakkelijk per mail op info@123bustheorie.nl. Je kunt ons ook bellen op 085 064 53 89. Uiteraard verstrekken we een succesgarantie: slaag je niet? Dan betaal je alleen de examenkosten en en mag je gratis terugkomen voor de cursus

Website 123Bustheorie.nl
WhatsApp chat